VLOG: Teveel nagedacht

Na een hele dag schrijven merk ik dat ik het lastig vind om nog enigszins normale zinnen te formuleren. Hier ben ik waarschijnlijk niet alleen in, toch? Door al dat nadenken de hele dag heb ik ook nog een puist opgelopen. Ja, wat heb ik toch een zwaar leven… ;-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

 1. Femke
  juni 19, 2020 / 20:58

  Hoi Annemerel en Tuur,
  Ik heb een vraag over voeding. Ik wordt heel snel misselijk tijdens lange duurlopen. Drinken en eten doe ik dan ook nauwelijks, af en toe wat slokjes water, dus tot 1-1,5 uur lopen gaat dat wel goed. Daarna merk ik dat ik ‘ flauw’ wordt en eigenlijk wat zou moeten eten of drinken. Water gaat wel goed, maar geen grote hoeveelheden. Van gelletjes wordt ik heel misselijk ( ook die van Maurten). Sportdrank valt ook niet goed. Dextro tabletten gaan wel, maar levert volgens mij niet zoveel energie.
  Hoe moet ik dit aanpakken? Nog tips? Toch doorzetten en eraan gaan wennen?
  Ik zou ooit wel een hele marathon willen lopen, maar realiseer mij dat ik dan wel echt goed moet kunnen eten en drinken tijdens het lopen.

  Dank je wel en bedankt voor de leuke vlogs en berichten!

  Groetjes Femke