VLOG: Onze mooiste dag

Op 21 augustus 2020, vandaag precies 14 weken geleden, zeiden Tuur en ik JA! Het was een prachtige dag op het strand met onze dierbaarste familie en vrienden. Voorafgaand en naderhand heb ik een aantal vlogbeelden gemaakt, tijdens de bruiloft hebben mijn vriendinnen Carlissa en Marloes beelden geschoten. Het is een beetje een wirwar aan beelden geworden, maar ik heb de vlog met heel veel plezier ge-edit en hoop dat ik jullie op deze manier een beetje mee kan nemen in onze fantastische dag.

Heel veel kijkplezier! Binnenkort deel ik ook de vlog van onze huwelijkse reis én in december wil ik de vlogcamera sowieso er weer bij gaan pakken. Bedankt voor jullie geduld :)

Liefs,

Annemerel

Sidenote: het laatste stukje van de vlog had ik liever geen muziek onder gezet, maar ik was hiertoe genoodzaakt omdat Tuur en ik vergeten waren de achtergrond muziek uit te zetten en ik anders sowieso copyright claims ga krijgen. Hoop dat jullie er doorheen kunnen luisteren ;-).

Delen:

3 Reacties

 1. Patty
  november 27, 2020 / 16:37

  Ow wat super! Het mooiste stukje vond ik nog wel dat je vader zei: zonde om weg te geven 💖 wat een liefde straalt deze vlog uit. Nogmaals gefeliciteerd!

 2. Ingrid
  november 28, 2020 / 12:06

  Wat een liefde!!!
  Echt een prachtige bruiloft!! Ik heb van je vlog genoten!
  En heb ontzettend veel zin in je komende vlogs 😊

 3. Nicky
  november 29, 2020 / 09:31

  Wat mooi! Alleen maar liefde!♥️
  Geeft inspiratie en hoop voor mijn mooiste dag tijdens Corona.
  Mag ik vragen waar het armbandje met drie rondjes van is? Heel speciaal om deze samen met je moeder en zus te dragen😊