VLOG: I’m back

Ik ben terug. Op YouTube. 26 dagen lang heb ik niet ge-upload, ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst zo lang afwezig ben geweest. Of ik überhaupt ooit zo lang niets gepubliceerd heb. Ik had een – relatief – goede reden, mijn camera is in de laatste week van december op wintersport gesneuveld en het duurde eventjes voordat ik een nieuwe had. Maar inmiddels ben ik in het bezit van een gloednieuwe Canon G7x Mark II (en ligt mijn kapotte camera aan de beademing in het camera-ziekenhuis, als hij voldoende hersteld is (lees: de onderdelen binnen zijn) wordt hij geopereerd en heb ik als het goed is een tweede vlogcamera, waardoor ik dus in het vervolg gewoon door kan vloggen na een ongelukje met mijn camera).

In deze vlog neem ik jullie onder andere mee tijdens een hardlooptraining, ik probeer iets positiefs te maken van een saaie dag én de eerste stappen tot samenwonen met Tuur zijn gezet. Yes. Dat lezen jullie goed.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Inge
  januari 29, 2019 / 14:31

  Wat een afschuwelijke kleur op die muur! Mag die jongen misschien zelf ook nog bepalen wat hij mooi en leuk vindt? Het is notabene zijn eigen huis! Krijg bijna medelijden met hem.

  • Kelly
   januari 29, 2019 / 15:35

   Wow, drink jij azijn bij het ontbijt? Wat een zure reactie zeg! Ik snap niet waarom er zo vaak keiharde en negatieve reacties op de relatie van Annemerel en Tuur komen? Ze zijn gelukkig, waarom zouden we dan oordelen? Ik heb het idee dat het ook steeds dezelfde persoon is (vooral door de schrijfstijl…)

   Toffe kleur op de muur Annemerel ! Zie ik ook wel zitten in huis, al hebben wij net twee muren terracotta geschilderd.

   • Annemerel
    Auteur
    januari 29, 2019 / 16:12

    Hahaha hardop moeten lachen om ‘wow, drink jij azijn bij het ontbijt?’ die ga ik onthouden! En dankjewel :)

 2. Rianne
  januari 30, 2019 / 11:18

  Jullie zijn zo grappig samen! Te leuke vlog weer dit. Echt leuk te zien hoe Arthur jouw werk accepteert en er zo gemakkelijk in mee lijkt te kunnen. Gouden duo vind ik haha. Fijne week!! Groetjes Rianne

 3. Karin
  januari 30, 2019 / 19:39

  Leuke vlog, ik vroeg me af: hoe oud is Tuur eigenlijk? Lijkt me interessant om wat meer te horen over dat leeftijdsverschil in een vlog! Of je dat merkt in de relatie enzo!