VLOG: Ik neem het heel serieus

Gisteren was de dag voor de CoronaSolo5K. Nooit gedacht dat ik een virtuele run zo serieus zou kunnen nemen, maar na ruim twee maanden zonder wedstrijden (en het vooruitzicht dat dit de komende maanden ook niet op de reguliere manier door zal kunnen gaan) neem ik het ineens serieus. Heel erg serieus.

Delen:

1 Reactie

  1. Wendy
    april 26, 2020 / 08:36

    Hoi Annemerel en Tuur, ik heb een vraagje over mijn herstel hartslag. Ik heb een Garmin forerunner 645 en gebruik ook een hartslagmeter. Normaal train ik 2 maal in de week op de baan en doe 1x een lange duurloop. Nu is het zo dat mijn herstel hartslag soms hoger is als die de hele training geweest is? Hoe komt dit en wat kan ik hier aan doen? Ik ben 48 jaar en loop nu 2.5 jaar hard.
    Complimenten voor jullie vind het heel leuk en leerzaam om jullie te volgen.
    Groetjes Wendy