VLOG: Ik ben veel gezelliger

Ik had weer een redelijk ‘onmogelijke’ training op mijn programma staan. Ik doe deze week exact dezelfde trainingen als twee jaar geleden, maar sta versteld van wat ik toen allemaal kon. Ik denk dat ik het vooral heel graag wilde toentertijd en dat ik daardoor bereid was om meer af te zien tijdens de trainingen. Nu er geen spannend doel in het verschiet ligt vind ik het toch moeilijker om me te motiveren écht diep te gaan in trainingen.

Verder bespreken we de comments dat ik Tuur ‘nooit uit laat praten’. Ik vind het moeilijk om te lezen, omdat het als een aanval op mij voelt, terwijl wij zelf dit probleem helemaal niet ondervinden. Dat is wel het lastige van je leven op deze manier openbaren. Het kritiek van anderen. Niet op je werk, maar op je persoonlijkheid. Hoop dat jullie begrijpen dat dat voor mij niet altijd leuk is om te lezen.

Fijne dag!

Liefs,
Annemerel

Delen: