VLOG: Het hartje horen

Het was een beetje een gekke week. Ik had veel last van mijn rug en ging het grootste gedeelte van de week al quasimodo door het leven.

Maandag werden er nieuwe maatregelingen aangekondigd en kwam ik erachter dat onze geslachtsbepalende echo (waar ik echt de dagen naar aftelde) niet doorging. Als je dit objectief bekijkt is dat zo’n klein probleem dat je het eigenlijk geen probleem kan noemen, maar ik kon er op dat moment niet echt objectief naar kijken en was best wel teleurgesteld. Het lukte me om nog voor diezelfde avond een afspraak bij een verloskundige te maken en sinds maandag weten we dus het geslacht van ons kindje. Dat delen we in deze vlog trouwens nog niet, omdat we het nieuws nog niet met alle vrienden en familie hebben kunnen delen.

De rest van de week was ook een beetje gek. De scholen zijn gesloten (dus Tuur geeft geen les meer!) en de laatste kerstplannen die we hadden (op kerstavond een drankje in de tuin drinken bij mijn ouders) zijn ook geschrapt. Er zijn 100.000 ergere dingen op de wereld, maar dat betekent niet dat je dit soort kleine dingen nu ineens ‘normaal’ hoeft te vinden. Alhoewel, na dit jaar zou je eigenlijk nergens meer van op moeten kijken, niet waar?

Hoop dat jullie ondanks alles een goede week gehad hebben. Tot volgende week bij weer een nieuwe weekvlog. Hopelijk met dan wat meer vrolijke beelden.

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Thomas
    januari 4, 2021 / 02:00

    Hey
    Je blog is echt heel handig ik heb der veel van geleerd. Ik wil zelf ook goed in vorm komen denk je dat dit diet kan helpen.

    https://bit.ly/3pM60ww