VLOG: Happy new home

Gisteren was eindelijk de grote dag. De dag dat ik weer naar de tandarts moest. Haha, grapje. OK. Nee, helaas geen grapje, ik had inderdaad een afspraak bij de tandarts om een gaatje te laten vullen. Hierdoor keek ik eigenlijk niet heel erg uit naar de dag en dat terwijl het best wel een hele bijzondere dag zou worden. We kregen namelijk de sleutel van ons eerste huis. Of nou ja, mijn eerste koophuis en Tuurs eerste koophuis dat hij niet alleen maar samen koopt.

Delen:

3 Reacties

 1. Sanne
  september 3, 2019 / 18:35

  Het geluk straalaalt gewoon van jullie beide koppies af. Echt, ik reageer nooit op vlogs maar van deze kreeg ik zo’n instant happy face! Geniet er van samen, jullie zijn een geweldig leuk stel :)

 2. Miny
  september 3, 2019 / 19:51

  Gefeliciteerd! Heel blij voor jullie!

 3. Rosalie
  september 3, 2019 / 23:45

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning. En wat een fantastisch terras!