VLOG: Happy ‘new’ hair

Gisterochtend bracht ik een hoognodig bezoekje aan de kapper. Het was alweer zeven maanden geleden dat ik voor het laatst in de kappersstoel zat. Het kon echt niet langer, aangezien de onderkant van mijn haar inmiddels zo gespleten en droog was, dat het voor enorm veel klitten zorgde en dat zorgde er weer voor dat ik iedere dag een borstel vol haar (en een huis vol eenzame haren) had.

Naast het bezoekje aan de kapper en de nodige uurtjes achter mijn MacBook (die ik eigenlijk zeer weinig film, omdat het gewoon totaal niet boeiend is, nog minder boeiend dan de dingen die ik wel laat zien… kun je nagaan) ontdekte ik een nieuwe serie, pakte ik een paar verhuisdozen in, zocht ik naar betaalbare hotels in Boston en liep ik een mislukte hardlooptraining.

Fijne dag allemaal! En tot morgen xxx

Delen: