VLOG: Eiffeltoren verrassingen

Sinds 2008 wordt mijn verjaardag op 12 mei standaard gevolgd door de verjaardag van Laura op 16 mei. Nou ja, dat deed hij al sinds 1989, maar ik ken Laura sinds september 2007, dus sinds 2008 wordt mijn verjaardag vier jaar later standaard gevolgd door de verjaardag van Laura.

Het probleem is… Laura is echt de beste cadeautjes-gever aller tijden en ik denk dan altijd… oh shit, ik heb nog niks. Lichtelijk in paniek breng ik de dagen daarna door, om vervolgens op de valreep toch nog iets ‘leuks’ te bedenken. Dit keer waren dat koekjes in de vorm van de Eiffeltoren en een mooie belofte voor het moment dat we Corona de baas zijn en weer op een normale manier door Parijs kunnen struinen. Mijn cadeautje werd afgeleverd door fietskoerier Tuur en via FaceTime was ik er toch een beetje bij.

Liefs,

Annemerel

Deze zomer maak ik samen met Tuur het interactieve boek Have a Good Summer Run. Een boek, met audio, workout video’s, schema’s en een community om elkaar aan te moedigen er een mooie sportieve zomer van te maken. Doe jij al mee? Op http://haveagood.run lees je er meer over en kun je je direct inschrijven. Tot en met maandag 18 mei geldt het voorinschrijvingstarief.

Delen:

1 Reactie

  1. Laura
    mei 17, 2020 / 20:33

    Het was zo’n ontzettend leuke verrassing, echt waar!