VLOG: Egmond Halve Marathon

Wauw, ik heb niet veel vaker een wedstrijd gelopen waarbij ik me van begin tot eind zo ellendig voelde. De halve van Egmond was echt een grote struggle. Ik was van plan om een leuke gezellige vlog te maken, maar de wedstrijd verliep zo dramatisch dat dat niet echt gelukt is. Toch heb ik, dankzij beelden van vlogkijker/bloglezer Jolinda Lute toch nog mooie beelden van de Egmond Halve Marathon en stiekem moet ik ook nog wel een beetje lachen om mijn dramatische verhaal over het verloop van de wedstrijd.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Miranda
  januari 14, 2020 / 13:30

  Leuke vlog en heel herkenbaar. Heb ook alleen lopen worstelen op het strand en dan inderdaad ‘alsof de luchtdruk wegviel’ bij het draaien. Nog nooit zo zwaar gehad en dit was mijn derde in Egmond. Maar de medaille hangt weer!

 2. Iris
  januari 14, 2020 / 21:14

  Wat een leuke vlog Annemerel,
  Mooi om te zien hoe jullie de dag beleefd hebben en hoe jullie voorbereidingen eruit zien.
  De beelden van het meisje op het strand zijn ook echt heel leuk en enthousiast.
  Alles is altijd zo puur en echt in je video’s, ik geniet altijd zo van elke video, hopelijk komen ze weer dagelijks of in vedergeval om de dag of in vedergeval wel 3 keer per week hahaha. Doei doei Annemerel.

 3. Jessie
  januari 14, 2020 / 21:18

  Het strand was inderdaad echt super taai! Ik denk voor jou nog taaier, omdat je toch minder mensen voor je had die de wind konden breken voor je. Proficiat voor Tuur, wat een prestatie!! Dik verdiend die pokébowls!

  Ik heb mezelf echt verrast in Egmond; ik liep een tijd van 1:44:11, dat is maar 54 seconden langzamer als mijn PR in Eindhoven gelopen afgelopen jaar. Heb ook nog eens in een mooie negatieve split gelopen (eindigde met 4’10 pace), en wonderbaarlijk geen spierpijn!!

  (Een tijdje terug vroeg ik in een Q&A of een marathon haalbaar voor me zou zijn. De afgelopen weken is het gelukt om mijn km-weektotaal op te schroeven van 50 naar 60 en ik herstel verrassend snel en goed van alles. Ook afgelopen weekend motiveert me om toch maar eens die duurloop op te bouwen. Utrecht Marathon misschien?)

 4. Wilco
  januari 14, 2020 / 22:08

  Ga je het nog een keer doen ?