VLOG: Een nieuwe regel

Tuur en ik hebben een nieuwe regel in het leven geroepen. Of nou ja, mijn vader stelde het voor en wij vonden het eigenlijk wel een mooie. Kunnen jullie je nog herinneren dat ik een maand geleden zei dat ik nooit meer alcohol wilde drinken? Inmiddels ben ik daar iets van teruggekomen. Het is niet zo dat ik dagelijks wil drinken, of dat ik meer dan twee drankjes per dag drink (meestal is het er maar eentje, maar dat terzijde) maar ik kijk er aan het eind van de dag steeds vaker naar uit. Of dat nu met de coronacrisis te maken heeft (of dat dat gewoon een slap excuus is om er aan toe te geven). Feit is dat ik afgelopen maand meer gedronken heb dan in het afgelopen half jaar bij elkaar opgeteld. Ben ik de enige?

Verder wil ik iedereen die HelloFresh via mij besteld heeft de afgelopen dagen heel erg bedanken. Nu ik redelijk wat inkomsten misloop is het extra fijn dat ik op deze manier korting krijg op mijn (avond)eten. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het bereiden van de nieuwe recepten (zonder de supermarkt-stress die daar vaak aan vooraf gaat!) en dat het ook jullie zo lekker smaakt als het bij ons doet. Mocht dat niet zo zijn, dan moet je vier dagen voordat je volgende box komt de box voor die week annuleren en kun je het abonnement weer opzeggen. Op die manier betaal je dus alleen voor die eerste box. Mocht je nog geen box besteld hebben en daar wel interesse in hebben, de kortingscode (20 euro) vind je onder deze link.

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Linda
    april 19, 2020 / 08:11

    Heej Annemerel,
    Ik heb 3 weken geleden een bike fitting laten doen bij een fietsenzaak. Dit kan prima met en op 1,5m afstand. Zeker een aanrader!
    De eerste 2 jaar gefietst met normale pedalen – nooit gevallen. Nu sinds 3 weken klikpedalen, 1x gevallen, door te laat uitklikken… Vandaag 112 km op het programma…, hopelijk zonder vallen en minimale pijn aan het zitvlak (niet super veel last van, maar na een uur of 3 waarschijnlijk wel enigszins)..