VLOG: De ultieme verlovingstest

We leven momenteel in een rare wereld, maar ik probeer niet te veel over de toekomst na te denken. Het maken van deze vlogs en het schrijven van mijn blogs geeft me gelukkig wat afleiding en het idee dat ik nog een beetje ‘nuttig’ bezig ben.

Ik ben begonnen met het beantwoorden van vragen die jullie via YouTube aan mij (en/of Tuur) sturen. De eerste twee vragen heb ik vandaag beantwoord, nieuwe vragen mogen in de comments gesteld worden. Ik vond zelf dat het beantwoorden van de vragen uiteindelijk het leukste beeldmateriaal opleverde, dankzij mijn sidekicks Tuur én mijn vader (op afstand!).

Liefs & tot morgen,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Maura
    maart 19, 2020 / 12:24

    Ik had dus net hetzelfde gevoel toen ik ging lopen. Ik vond dat de mensen toch nog te dicht langs me liepen en het was dus voor mij niet echt een relaxt rondje hardlopen. Ik zat ook al te denken om voor de volgende keer mijn buff aan te doen. (Geen idee of het iets uitmaakt en of het helpt om iets tegen te houden.)

    En hier in België zijn de bloemenzaken niet meer open. We hebben gelukkig vrijdag nog tulpen gekocht op de markt (ook omdat mijn vriend en ik zondag 15 jaar samen waren) maar dat gaan volgens mij de laatste bloemen zijn in een heel lange tijd. Eigenlijk een vrij trieste gedachte.

    Maar, het belangrijkste is dat mijn ouders en mijn grootouders gezond blijven.