VLOG: De laatste loodjes


Good morning! Het is tijd voor de aller laatste loodjes. In deze vlog ben ik ruim 36 weken zwanger en druk bezig om de laatste werkdingen af te ronden. Het schiet alleen nog niet echt op, want iedere keer als ik denk dat ik klaar ben, komt er weer wat nieuws op mijn pad dat ik ‘echt’ nog even ‘moet’ doen. Gelukkig vind ik mijn werk héél erg leuk en kan ik het lekker vanuit huis allemaal doen, maar ik snap wel waarom je normaal gesproken met 36 weken met verlof gaat.

Komende weken komen er als het goed is nog een aantal video’s online die ik volgende week ga opnemen. Als eh… Ollie niet ineens besluit om een paar weken eerder te komen dan gepland. Via mijn Instagram ben je altijd als eerste van alles op de hoogte (dus ook een iets vroeger dan geplande baby, haha).

Liefs,

Annemerel

Dit is het recept van de pasta

Delen: