VLOG: De huwelijksreis + welkom thuis

Het is alweer drie maanden geleden dat we op huwelijksreis waren in Duitsland en Oostenrijk. Het was kort, maar krachtig en we zijn blij dat we – ondanks alle coronaperikelen – toch nog een klein reisje samen hebben kunnen maken. Tijdens de reis hebben we niet echt gevlogd, omdat samen genieten echt prioriteit had, maar ik heb toch nog iets van de beelden kunnen maken.

Vanaf dit weekend volgen er weer vlogs die zich in het ‘nu’ afspelen. Hopelijk zijn jullie daar klaar voor!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. december 3, 2020 / 15:59

    Huwelijksreis tijdens de corona perikelen moet een uitdaging zijn geweest, toch is het jullie gelukt om een prachtige vlog te maken!

    Zelf ben ik net gestart met hardlopen met als doel een gezonder gewicht, mijn brandende vraag; ik loop gemiddeld 9 kilometer per uur, hoeveel minuten moet ik hardlopen om rond de 200 calorieën te verbranden? Ik las op https://gezondeten.nl/menselijk-lichaam/hoeveel-calorieen-verbrand-je-met-lopen/ dat je met wandelen (5 kilometer per uur) 4 kcal per uur per kilogram lichaamsgewicht verbrand, mag je dit voor hardlopen dan verdubbelen?

    Dank je wel Annemerel!