VLOG: Alles op zijn tijd #91

Vanaf donderdag bereidde ik me vorige week voor op de CPC. Zo bracht ik nog een laatste flitsbezoek aan de fysio (die me met prachtige beendecoratie naar huis stuurde) en ik bestelde last-minute nog iets om mijn outfit compleet te maken. Mijn laatste trainingen deed ik met windkracht 100 (beetje overdreven), maar hé, ook tijdens de CPC zou het gaan waaien. Inmiddels weten jullie waarschijnlijk wel dat alle voorbereidingen voor niets waren, want de CPC werd om veiligheidsredenen afgelast. Super jammer. Maar hé, het was ook weer niet helemaal voor niets, want ik heb me in de voorbereiding prima vermaakt.

Verder beantwoordt Tuur een belangrijke kijkersvraag die we bijna dagelijks gesteld krijgen door kijkers/lezers van mijn blog. Hier is dan nu voor eens en altijd het antwoord ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Jolin
  maart 12, 2019 / 13:29

  Zag ik daar nu een oefening voor je armen? Oké en wat coördinatie erbij ?

 2. maart 13, 2019 / 21:19

  Super leuk deze Annemerel ?

 3. Stephanie
  maart 14, 2019 / 07:30

  Ik vind het eigenlijk geen stijl dat mensen je/jullie vragen maar je kinderwens, ongeacht of je je leven wel of niet op social media deelt. Het is een privébeslissing die alleen jullie aangaat. Dapper maar zo onnodig om hierop te (moeten) reageren. Veel geluk samen!

  • Ester
   maart 14, 2019 / 18:19

   Ze besluit zelf om haar halve leven delen. Ze kiest er zelf voor om d’r vriend te filmen, tja dan weet je dat mensen er vragen over kunnen gaan stellen.
   Maar hoezo geen stijl? Deze vragen stellen mensen in real life toch ook? Hoe vaak mensen niet vragen of je wil trouwen of kinderen wil krijgen.
   Lijkt mij een hele normale vraag!!