VLOG: PECHVOGELWEEKEND

Ik had super veel zin in dit weekend, maar het liep allemaal net iets anders. In de vijf jaar dat ik video’s maak heb ik me nooit eerder huilend gefilmd, maar dit verhaal was niet compleet zonder ook dit te laten zien. Zoals ik al zeg, ik val wel vaker met lopen en meestal is dat voor mij niet echt een reden om in huilen uit te barsten, maar deze klap in combinatie met opgekropte wedstrijdspanning zorgde voor een tsunami aan tranen. Gelukkig is er niks ernstigs aan de hand en besef ik maar al te goed dat het veel slechter met me had af kunnen lopen. I’ll be fine.

Liefs,
Annemerel

P.S. Tuur heeft me echt mega goed verzorgd en ben hem mega dankbaar daarvoor. Ook al klink ik in het ‘jankfragment’ af en toe een beetje bitchy. Die bitchy-ondertoon is meer bedoeld richting de situatie, absoluut niet richting Tuur. Maar denk dat jullie dat wel begrijpen ;-).

Delen:

5 Reacties

 1. maart 10, 2020 / 12:35

  Nou wat shit zeg, gelukkig is het niks ernstigs! En wel heel lief om te zien
  hoe Tuur reageert. Sterkte & hoop dat snel weer lekker kunt hardlopen!

 2. maart 10, 2020 / 14:51

  ahw ik had zo’n medelijden met je.. hopelijk heb je er snel geen last meer van. Maar het is wel extra klote wanneer het dan gebeurd..

 3. Ellen
  maart 10, 2020 / 23:35

  Ha Annemerel, volgens het conformiteitsbeginsel zou de verkoper nog steeds wettelijk verplicht moeten zijn jouw Macbook te laten maken. Meeste consumenten weten dat niet en winkeliers en fabrikanten weten dat echt wel. Kijk op conformiteit.nl. Mijn vriend heeft hier al veel voor mekaar kunnen krijgen (reparatie tv, auto..).
  Good luck!

 4. Marianne
  maart 11, 2020 / 07:11

  Ik vond het zo zielig voor je…. (eigenlijk Nog steeds)

  Maar gelukkig is het niets ernstigs. Laat je maar lekker verzorgen door Tuur, en hopen dat je snel weer kan hardlopen!!

 5. Robbert michiel Nuis
  maart 14, 2020 / 15:52

  Hi Annemerel,
  Heel veel succes en sterkte bij je herstel!!

  Groetjes,
  Robbert