VLOG: De acne is making a comeback?

Afgelopen zondag maakte ik onder andere foto’s met Roos en at ik met de hele familie lasagne bij mijn ouders. Maandag ging ik weer Annelijn van de Skin Kliniek voor een peeling. Dat was ook wel nodig, want mijn hormonen zorgden er wederom voor dat mijn huid niet zo mooi was als ik zou willen. Verder vertel ik jullie waarom ik mijn iPhone soms mee neem onder de douche ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Harma
  maart 8, 2018 / 20:13

  Leuke vlog, zelf hou ik meer van kortere vlogs!

 2. Fred
  maart 8, 2018 / 21:47

  Ik vind lange vlogs juist leuk hoor.
  Als er veel te melden is, no problem at all. ??

 3. Josje
  maart 8, 2018 / 22:57

  ik kan het niet terug vinden op je site, als je dit al een keer hebt geprobeerd. Maar ik krijg ook last van een onrustige huid als ik melk producten eet. Als ik deze vermijd, is mijn huid direct een stuk rustiger.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2018 / 07:30

   Ik heb dat nog niet echt direct gemerkt, maar gebruik wel weinig melkproducten omdat ik als kind een koemelkallergie heb en het nu dus ook niet echt lekker vind. Behalve slagroom. Thanks voor de tip!

 4. angela
  maart 9, 2018 / 09:07

  Hee Annemerel! Ik kijk graag je vlogs en mis je dagelijkse blogs wel een beetje! nu je het toch vraagt; liever een kortere vlog en wat vaker online dan in 1 keer een langere. Als de vlog over 1 onderwerp gaat zoals een citytrip/wedstrijdloop vind ik >10 min geen probleem.

 5. Ilse
  maart 9, 2018 / 17:48

  Ik vind juist de lange vlogs wel leuk om te kijken dus tussen de 10 en 15 minuten. :)