TRAINEN ALS EEN TOPATLEET: Bloed, zweet & tranen

Nog 10 dagen, dan sta ik aan de start van de Málaga Marathon. Nog een kleine drie weken, dan ligt mijn boek Trainen als een topatleet in de winkel.  Maar nu eerst, de tweede aflevering van de gelijknamige YouTubeserie. In deze aflevering kijk ik samen met Arthur terug op mijn trainingsperiode. Wat trof hij eigenlijk aan toen ik in april voor het eerst bij hem kwam trainen? Waardoor boekte ik meteen al zoveel progressie?

Ik kreeg trouwens een aantal reacties met complimenten over hoe cool ik dit ge-edit had, maar eh… dat heb ik dus niet zelf gedaan. De productie en regie is gedaan door  Laurens Hulshof, het camerawerk en het colour grading door Ebeneza Blanche en de fantastisch Xiangxia van den Ham heeft alles ge-edit en is door al mijn oude filmmateriaal gegaan op zoek naar bijpassende beelden. Groot applaus voor haar!!!

Ben heel benieuwd hoe jullie deze video vinden. Mocht je na het zien van de video denken, ik wil ook trainen als een topatleet, of ik wil NOG meer weten over haar trainingsregime, hier bestel je mijn nieuwste boek.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Géa
  november 29, 2018 / 19:15

  Annemerel, een ontzettend leuke video! Ik hoop dat je je zenuwen in bedwang kunt houden richting Malaga! Ik snap dat een goede tijd fijn zou zijn maar ik vind het proces er naar toe zeker zo boeiend.
  Van de video’s leer ik al veel en ik kan niet wachten op je boek! Wordt denk ik mijn bijbel op weg naar de two oceans.

 2. Maureen
  november 30, 2018 / 00:26

  Hoi Annemerel, ik volg al jarenlang je blog als stille lezer maar wilde nu toch wel reageren omdat ik deze video’s zo leuk vind! Ik heb zelf helemaal niks met hardlopen maar vind het spannend om jouw avontuur zo mee te krijgen en het is zo lief om de chemie tussen jou en Arthur te zien. Ik kijk uit naar de volgende afleveringen!

 3. Lana
  november 30, 2018 / 10:50

  Echt een leuke serie! Ik ben heel benieuwd naar de volgende aflevering, lijkt me erg interessant

 4. november 30, 2018 / 20:53

  Kei mooie video … ik ben fan

 5. Sophia
  december 1, 2018 / 10:26

  Ik ben nu al helemaal fan van deze reeks! Super motiverend en handige tips, dankjewel :-)