FRIDAY FAVOURITES: November

Het is de laatste dag van november, dat betekent dat 2018 na vandaag nog maar 31 dagen telt. In die 31 dagen moet ik een marathon lopen, een boek afmaken, een boek lanceren, kerst vieren en spendeer ik 13 dagen in het buitenland. So Little time so Much to do. Maar laten we eerst even terugkijken naar mijn favorieten van afgelopen maand.

Favourite Movie – Coldplay Documentaire

Op 14 november zat ik in de bioscoop voor de premiere van de documentaire van 20 jaar Coldplay. Het was slechts een eenmalige vertoning, maar vanaf 7 december is hij volgens mij ook te koop, in combinatie met de CD met de live registratie van de ‘A Head Full of Dreams’ tour. Als je ook maar een klein beetje fan bent van Coldplay moet je deze docu echt zien. Heel mooi om te zien hoe de band tot stand is gekomen, hoe ze hun muziek maken en wat er zich achter de schermen allemaal afspeelt. Ik kan niet wachten tot het volgende concert (ik ga er vanuit dat dat nog wel een keer gaat gebeuren).

Favourite moment – Het lopen van de New York City Marathon

Nooit eerder liep ik zo relaxt een marathon, als ik in Málaga ook maar 10% van die ontspannenheid voel ben ik dankbaar. Het weer was fantastisch, het parcours viel me dit keer alles mee en mijn tijd was voor New Yorkse begrippen écht heel goed. Ik liep 21 minuten sneller dan vorig jaar en bijna 50 minuten sneller dan in 2014.

Favourite Show – The Kominsky Method

Als je fan bent van Grace & Frankie dan moet je deze Netflix-serie met in de hoofdrol Michael Douglas ook echt een kans geven. De serie gaat over twee mannen op leeftijd die al ruim veertig jaar bevriend zijn en samen werken. De een is een acteur zonder acteerklussen met vriendinnen die vaak niet eens de helft van zijn leeftijd zijn en de ander is zijn agent wiens vrouw terminaal ziek is. Tranen van het lachen, maar ook omdat het leven soms echt gewoon een beetje verdrietig is.

Favourite Song – Dido – Hurricanes

Ik kan niet wachten tot 8 maart, dan brengt Dido eindelijk haar vijfde studio album uit. Als het eerste nummer – Hurricanes – een voorbode is van wat komen gaat, ga ik daar denk ik heel erg blij van worden.

Favourite Guilty Pleasure – Bossche Bollen

Afgelopen weekend was ik in Den Bosch en daar eet je natuurlijk een Bossche Bol. Mijn hemel. Had ik nooit moeten doen. Sindsdien denk ik dus de hele dag aan die dingen en dat is een week voor Málaga niet echt ideaal. Is het deze week ook nog eens mijn maandelijkse feestje, dus ik moet echt alles op alles zetten om niet toch te zwichten. Gelukkig woon ik niet in Den Bosch, de enige reden waarom ik mezelf tot op heden in de hand heb weten te houden is omdat ik mezelf ervan overtuigd heb dat Bossche Bollen echt lekkerder smaken in Den Bosch zelf…

Wat maakte jullie in de maand november gelukkig? Welk nummer stond er op repeat? Is er een (Netflix)serie die ik echt gezien moet hebben?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

5 Reacties

 1. Yvonne
  november 30, 2018 / 12:48

  Ik vind deze blogs altijd zo fijn om te lezen! Ik ga ook maar eens maandelijks stil staan bij mijn favourites.

 2. november 30, 2018 / 17:33

  Wow dat New York ook nog in deze maand was, lijkt alweer veel langer geleden! Een Netflix aanrader: the Sinner (klinkt heel erg horror-achtig, is het niet), maar opgepast: superverslavend! Verder vind ik the Americans ook een hele goed serie (over Russische spionen in Amerika tijdens de Koude oorlog). Een echte verslaving voor mij deze herfst: Vietnamese (vegetarische) pho! Goddelijk lekker, en ook nog eens gezond!

  • Annemerel
   Auteur
   december 3, 2018 / 08:22

   Thanks voor de tips!

 3. Ingrid
  november 30, 2018 / 19:25

  Wat betreft die Bossche bollen: dat is ook zo. Nergens kunnen ze tippen aan de echte Bossche bollen! Dus niet aan beginnnen, word je alleen maar door teleurgesteld.

  • Annemerel
   Auteur
   december 3, 2018 / 08:19

   Hahahaha ok thanks voor de tip!