VLOG: Het was wel zwaar #57

We zitten inmiddels in de achtste trainingsweek, na deze week zijn we gewoon al op de helft. Tijd vliegt. Ik vlieg regelmatig ook over de baan, maar soms vlieg ik net iets minder hard als ik graag zou willen. Niet iedere training doe ik met twee vingers in mijn neus, dat zou ook niet goed zijn want om sterker te worden moet je natuurlijk af en toe uit je comfortzone. Maar makkelijk is het zeker niet altijd.

Verder deze week in de vlog: ik liet een ‘verdachte’ moedervlek weghalen bij de dokter, at tot twee keer toe bij mijn ouders en had een meevallertje in de brievenbus.

Liefs,
Annemerel
Share:

2 Reacties

 1. Rose
  juli 19, 2018 / 14:01

  Hi Annemerel!
  Dat blauwe hemdje wat je aan hebt in je vlog van 12 juli, waar is die van?

 2. Hansje
  juli 21, 2018 / 21:01

  Wat een leuke vlog weer, zoals altijd. Mag ik vragen welke nagellak jij draagt in deze vlog? Ik vind het zo’n mooie kleur.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close