VLOG: Maak je geen zorgen! #56

De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen of ik ben afgevallen. Daar kan ik vrij kort over zijn: ja. Dat is op zich ook niet zo heel vreemd als je ineens 15 tot 20 uur per week gaat trainen, daar valt vrijwel niet tegenop te eten. Maar maak je geen zorgen, I’m doing just fine! Verder neem ik jullie in deze vlog mee in mijn voorbereiding voor een 5 kilometer wedstrijd, zou het me lukken om onder de 20 minuten te lopen? Als je mijn Instagram gezien hebt weet je het antwoord hierop natuurlijk al lang, maar ik maak het graag nog een klein beetje spannend voor iedereen die dit nog niet gezien heeft…

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Ingrid
  juli 12, 2018 / 16:15

  Toch voelt het niet goed waar jij nu mee bezig bent. Je vertelt maar half waar je mee bezig bent,wat je eet, hoe je traint en dat allemaal om te zorgen dat wij je boek gaan kopen straks. Echte motivatie voor je volgers is er niet nu. Het voelt heel commercieel en ik vraag me af of het boek niet als mosterd na de maaltijd gaat komen

  • Marieke
   juli 14, 2018 / 10:49

   Je kunt het ook omdraaien. Het is eigenlijk heel bijzonder (en bizar) dat Annemerel al jaren ALLES deelt op internet. Nu ze dit een korte periode niet doet, bestempel jij dat ineens als raar.
   Dát vind ik nou vreemd.

  • Emma
   juli 14, 2018 / 16:44

   Wat een onzin, alsof Annemerel verplicht is om alles te delen. Ik vind juist dat ze al heel veel deelt. En natuurlijk wilt ze straks een boek verkopen. Ze moet ook de huur betalen.

   Verder voelt het voor mij dus echt niet té commercieel. Hoogstens een een ‘te ver van
   mijn bed show’. Ik vind juist de andere dingen
   dan het hardlopen leuk op de blog. En hardlopen overheerst nu natuurlijk. Wat ook logisch is..

 2. juli 12, 2018 / 23:06

  Ik kan zo om je lachen. Je bent echt een top wijf.

 3. Marieke
  juli 13, 2018 / 08:57

  Je ziet er hartstikke goed en gezond uit! Stralend en vol energie!
  Ik hoop dat het je lukt om al die opmerkingen van je af te laten glijden, geen energie te steken in het verantwoorden van jezelf (niet nodig!) en deze energie lekker te steken in alle leuken dingen en mensen die je nu om je heen hebt! Leef je mooiste leven, JOUW mooiste leven! :-D

 4. Elise
  juli 16, 2018 / 11:45

  Die vlechten voor je loopwedstrijd zijn super, hoe doe je dit?

  • Sofie
   juli 16, 2018 / 19:00

   Dat zou ik ook heeeel graag weten! Hopelijk ook haalbaar voor mensen met twee linkerhanden zoals mij! ??