VLOG: Mama Roos knows best #53

Mijn ouders zijn op vakantie en Roos en ik blijven dit jaar thuis. Ik weet het, heel triest dat er dit jaar geen Italië-vlogs zullen komen. Maar. MAAR. Roos en ik maken wel goed gebruik van het leegstaande huis van mijn ouders, wij bivakkeren hier nu namelijk samen drie weken lang. Mijn appartement is heerlijk, maar een paar weken bij mijn ouders voelt bijna een beetje als vakantie.

Roos en ik vullen elkaar ook perfect aan, zo ben ik Roos d’r sportieve motivatie en Roos, op haar beurt, zorgt ervoor dat ik genoeg eten binnen krijg. Volgende week schijnt het super lekker weer te worden, dan ben ik al helemaal blij dat ik hier ben, de achtertuin van mijn ouders is mijn favoriete werkplek. YEAH. Kan niet wachten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. sarah
  juni 21, 2018 / 20:32

  Hoi Annemerel, net als jij heb ik soms last van migraine. Nu lees ik daar al een tijdje niet meer over op jouw blog (ik hoop omdat je er geen last meer van hebt), zou je daar eens iets over willen schrijven?

 2. Brenda
  juni 21, 2018 / 22:12

  Welk broekje ban Lululemon kocht je precies & bevalt het je? Eeuwige zoektocht naar het perfecte hardloopbroekje hier :)…

  • Annemerel
   Auteur
   juni 22, 2018 / 15:21

   Het zijn de In Movement Shorts, maar ze zijn fijner voor krachttraining

 3. lis
  juni 24, 2018 / 20:54

  Je vlogs zijn echt anders de laatste weken en dan bedoel ik niet in positieve zin.
  Wat doe je je anders voor dan je bent met die rietjes. Slecht voor het milieu…. voor iemand die jarenlang bij starbucks komt.