VLOG: Mijn eerste weekend als ‘atleet’ #51

Mijn eerste week (en dus ook weekend) als ‘topatleet’ zit erop. Was dit weekend heel anders dan andere weekenden? Ik hou het graag spannend, bekijk de video en oordeel zelf ;-).

Liefs,
Annemerel
Share:

4 Reacties

 1. cindy
  juni 8, 2018 / 19:58

  waar is het witte blousje van roos van? staat haar leuk!
  Ik zie dat jij ook best wel een flinke pigmentvlek hebt op je voorhoofd. Ik heb er zo een op mn wang, erger me er dood aan. Zal niet meer weg gaan,helaas!

  • Annemerel
   Auteur
   juni 10, 2018 / 18:55

   ZARA! Die pigmentvlek kun je met laser wel verwijderen, ik laat het na de zomer doen (nu niet handig met de zon en het feit dat ik zoveel buiten ben door het hardlopen). Heb er zelf niet zoveel problemen mee, je ziet hem vooral als ik wat meer kleur heb en met foundation is ‘ie zo weg, maar is natuurlijk mooier als ‘ie er niet is dus denk wel dat ik het na de zomer ga laten doen.

 2. juni 9, 2018 / 11:59

  Dat eten bij Jamie’s Italian ziet er zó goed uit, daar moet ik heen!!

 3. juni 10, 2018 / 21:33

  Wow, Annemerel, volgens mij ben je nu al behoorlijk wat strakker/slanker geworden. Je ziet er echt al afgetraind uit! Ben benieuwd naar je metamorfosr na de volledige 16 weken!
  Oh, en van welk merk is je pyjama??

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close