VLOG: Ik heb (geen) zin

Na Apeldoorn moet ik weer een beetje terug in de flow komen. Ik merk toch dat wanneer ik een wedstrijd gelopen heb – ook al is gebruik ik die wedstrijd als training – dat je toch iets dieper gaat dan in een training en er iets langer van moet herstellen. De regen van afgelopen zondag zal vast ook niet meegeholpen hebben. Gelukkig scheen woensdag en donderdag de zon, dat maakte mijn trainingen in ieder geval een stuk aangenamer. Ook al voel ik me fysiek niet echt op de toppen van mijn kunnen.

Verder in deze vlog: Ik ging samen met Tuur naar Intersport in Den Haag om de nieuwe Nike React Infinity Run te testen. Deze nieuwe schoen van Nike zou er voor moeten zorgen dat je minder last hebt van pijntjes en blessures en is vooral bedoeld als schoen om hersteltrainingen en rustige duurlopen op te doen. Ik heb ze in de winkel op de loopband getest en tijdens een duurloopje heb ik ze ook elf kilometer gedragen. Ik was al niet echt pijnvrij voordat ik de schoenen aantrok, dus ik kan hieruit geen conclusies trekken, maar eh… bestaande blessures lossen ze niet spontaan op, helaas ;-).

Morgen vliegen we naar Valencia voor een relax/train (en voor mij werk)vakantie. De volgende vlog zal dus vanuit Spanje zijn. Zo veel zin in!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Fiona
    februari 7, 2020 / 12:13

    Veel plezier alvast in Valencia, en wat een gaaf avontuur om te doen.