VLOG: 40 weken zwanger

40 weken zwanger… het normale leven gaat steeds iets moeizamer en het wachten begint steeds langer te duren. Aan het begin van de week ben ik nog steeds mega positief en ondernemend, maar als de 41 weken dichterbij komt gaan de uren toch steeds langer duren. Natuurlijk komt het uiteindelijk allemaal goed en ik heb ook zeker geen reden om te klagen, maar ik begin nu toch wel heel nieuwsgierig (en stiekem wat ongeduldig) te worden.

Liefs,

Annemerel

P.S. jullie begrijpen dat dat ‘baby cancellen’ de grootste grap van de eeuw is toch? Ik wil niets liever dan Ollie in mijn sluiten. En Tuur ook!

Delen:

1 Reactie

  1. Mams kim
    juni 19, 2021 / 08:55

    Morgen annemerel..komt goed hoor meisje….echt , is ook superzwaar met dit warme weer, nu goed afgekoeld..ik wens je een goede snelle bevalling.en een superlief,mooi kindje ..zet hem op !dikkenuffel mams kim