VLOG: VERWAAIDE TRAININGEN, SNEAKERGALA & MIJN VADER IS GEK!

OK. Dit is dus het probleem als ik niet standaard iedere dag een vlog upload… dan worden mijn vlogs dus een zooitje. Deze week stond iedere dag ‘vloggen’ op mijn to-do-list, maar uiteindelijk kon ik vanmorgen pas een vlog maken en het is een RATJETOE! Als ik niet in de vlog-flow zit, dan werkt het gewoon niet. Goed, vanaf volgende week heb ik ook daadwerkelijk iets leuk om te vloggen (volgende week vliegen we naar Valencia voor een paar weken eten/trainen/werken/slapen), dus dan wordt het vast beter. Oh én morgen gaan we naar Apeldoorn voor de Midwintermarathon (25 kilometer), we maken er een heel weekend van, dus ook dat kan in principe een hele leuke vlog worden (nu hopen dat het me lukt om die camera ook echt te gebruiken).

Anyway, in deze vlog dus een ratjetoe. Van weggewaaide trainingen (deze hele week eigenlijk!) tot een sneakergala (waar ik slechts een fragment van 2 seconden maakte) en van hardlopen met mijn vader tot een eenzame training op de baan. Hoop dat jullie de vlog ondanks het ratjetoe-gevoel toch met plezier bekijken.

Fijn weekend!

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Shanna
  februari 3, 2020 / 08:52

  Voor de blender: schoonmaakazijn! Gewoon volledig vullen, nachtje laten weken en dan uitspoelen tot je de azijn niet meer ruikt.

 2. Van Campenhout Linda
  februari 3, 2020 / 14:52

  Hey Annemerel,Ik denk dat ik dezelfde blender heb als jij.
  Normaal gezien zou je aan de onderkant van de glazen kan,
  het gedeelte waar de mesjes zitten moeten kunnen losdraaien.
  Zo kun je dan de onderdelen apart schoonmaken.
  groetjes,Linda