VLOG: What I eat in a week / marathontraining

Afgelopen week filmde ik alles dat mijn mond in ging. Of nou ja, wat ik dronk dat filmde ik alleen op maandag, ik had zo’n vermoeden dat de vlog een feature length film zou worden als ik ook van iedere dag iedere drankje gefilmd had en mijn ‘drinkpatroon’ is vrijwel iedere dag hetzelfde.

Anyway, ik train voor een marathon (nog twaalf weken!) en moet dus goed eten zodat ik voldoende energie heb om mijn trainingen te doen en goed te kunnen herstellen. Ik merk dat wanneer ik drie grote maaltijden eet, ik gedurende de dag weinig trek heb in tussendoortjes en de hele dag voldoende energie heb. Zoals je wel zult zien heb ik verschillende favorieten die bijna iedere dag wel terugkomen.

Verder experimenteerde ik deze week ook weer met sportvoeding die ik tijdens de marathon wil gaan gebruiken. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Het filmen van mijn voeding leverde niet alleen een vlog op, maar was ook een mooie reflectie voor mezelf. Zo kwam ik er achter dat ik veel te weinig fruit eet en dat ik ook best wel wat meer groente zou kunnen eten. Ik ga er mee aan de slag, want ik denk dat dit best belangrijk is om dit marathontraject ‘heelhuids’ te volbrengen.

Trek gekregen en benieuwd naar de recepten? Die vind je hier.

Liefs,

Annemerel

P.S. deze vlog is niet gesponsord, alle voedingsmiddelen heb ik zelf gekocht en ik ben ook niet betaald om voedingsmiddelen te promoten.

P.S. 2, ik weet dat ik alles behalve plantaardig eet, wat beter zou zijn voor de wereld. Ik eet behoorlijk wat eieren en andere dierlijke producten. Vlees probeer ik wel zo min mogelijk te eten, maar dat gebeurde deze week toch ook weer een aantal keer. Ik weet dat ik hier aan moet werken en dat doe ik ook, het gaat alleen niet zo snel. Een van de redenen waarom ik niet plantaardig eet is omdat veel plantaardige eiwitten zorgen voor darmproblemen. Hummus vind ik bijvoorbeeld ook heel lekker op mijn brood, maar ik ben allergisch voor sesam en krijg buikpijn van kikkererwten. Hetzelfde geldt voor noten en zaden. Ik vraag me dan ook af of een plantaardig dieet voor mij überhaupt realistisch zou zijn, als ik ook nog een beetje wil genieten.

Delen:

1 Reactie

  1. januari 28, 2020 / 15:02

    Wat goed dat je hierover een video hebt gemaakt! Heel gevarieerd ook en het ziet er smakelijk uit.