VLOG: Bride Vibes + blij dat ik heb doorgezet

Welkom bij weer een lekker ‘random’ vlogje. Ik had een migraineaanval (not fun), ging naar een bruidsevenement van Made For Moments (wel fun), ik deed een training die het eerste kwartier verschrikkelijk ging, maar na een kleine pitstop eigenlijk best wel lekker was (en aan het eind een mooie verrassing voor me in petto had). Tuur is weer gewoon Tuur en ik ben nog steeds verslaafd aan Hüttenkäse (en aan ragoutbroodjes, al heb ik die verslaving net iets beter in de hand op het moment).

Ik ben deze hele week aan het filmen wat ik eet, die video zien jullie dinsdag op mijn kanaal. Een tipje van de sluier… veel Hüttenkäse, maar ik ben ook creatief in de keuken met ‘gezonde’ maaltijden (en helemaal in Annemerel-fashion gaat dat niet meteen goed…). Maar dat dus volgende week!

De andere video’s die specifiek over hardlopen gaan wil ik in februari op gaan nemen. Dan verlaten Tuur en ik namen grauw Nederland voor (hopelijk) zonnig Spanje. Is net iets leuker om hardloop-gerelateerde video’s daar op te nemen, toch?

Liefs,

Annemerel

Delen: