VLOG: Race weekend + dagje Amsterdam

Dit weekend hebben we alles behalve stilgezeten. Zaterdag waren we een dagje in Amsterdam (waar ik continu het gevoel had dat ik me even in New York waande) en zondag liepen we een 10 kilometer wedstrijd in Maassluis. Ik voelde me voor de wedstrijd alles behalve fysiek fit, maar wist er ondanks de fysieke ongemakken toch nog een redelijke wedstrijd van te maken. Tuur was mega blij want hij had zichzelf tijdens de wedstrijd weten te verrassen.

Super bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn vlog van zaterdag. Ik heb een hele lijst met onderwerpen gemaakt voor video’s die ik de komende maanden kan gaan maken. Heb er super veel zin in.

Liefs,

Annemerel

(Thumbfoto: Jorrit Ooyen / http://instagram.com/@jorooyen)

Delen:

1 Reactie

  1. Jolin
    januari 21, 2020 / 12:52

    Ik ben voor een film crew! ‘Dat ene meisje’ waar Tuur het over heeft (is trouwens al 30+ ?) kan het iedereen aanraden om wat beelden te maken.

    Verder ben ik benieuwd naar je thema vlogs, goed idee! Ik zag al heel veel leuke onderwerpen voorbij komen. Loopscholing, krachttraining voor lopers, het maken van een wedstrijd plan (voeding, maar ook tempo, hartslag), trainingsschema en voorbeeld trainingen voor een korte afstand, hardloopgadgets, vlog/interview met een bekende atleet?