VLOG: Het dertigersdilemma

Veel afspraken buiten de deur deze week. Op dinsdag moest ik ver buiten mijn comfortzone. Woensdag besprak ik het dertigers dilemma met niemand minder dan Francien Regelink en donderdag had ik zo’n ongelooflijke off-day. Het evenement met Nike ’s avonds maakte veel goed, maar sommige dagen zijn er gewoon om snel vergeten te worden.

Wil jij met mij meelopen met de Cruyff Run? Je kunt je via deze link inschrijven voor de Cruyff Legacy 14K op 11 mei in Amsterdam. Ik ga deze run (voor mijn doen) rustig lopen met een pace rond de 5’45. Ik zou het super leuk vinden als je gezellig met mij en Francien mee loopt. We willen er echt een leuke social run van maken. Mail me even annemerel@annemerel.com als je je via mij hebt ingeschreven, de eerste 10 deelnemers komen dan ‘officieel’ in mijn team (als je later bent kun je ook gezellig meelopen hoor, het is allemaal voor de fun en het goede doel).

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Roos
    april 6, 2019 / 15:08

    Ik heb me al ingeschreven, maar misschien loop ik wel gezellig mee. De Cruyff run is echt leuk. Heb hem al 2 keer gelopen en bij die finish in de Johan Cruyff Arena voel ik me net een ster ?.