VLOG: Tuur is aller aller allerlaatste

Dit weekend stond de Zandvoort Circuit Run op het programma. Een 12 kilometer wedstrijd waarin Arthur laatste (!) werd (bijzonder verhaal) en waarin ik – ondanks dat ik niet in de uitslagen stond – toch even het podium op mocht. De zon scheen, Laura was even in Nederland, we hadden een chilldag en het was een mooi. Wat zeg ik… een héél mooi weekend.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Anna
  april 2, 2019 / 14:47

  Annemerel, sorry maar weet jij wel hoeveel eieren jullie eten, elke keer zie ik van die flinke dozen eieren staan. Er gaat heel veel ellende schuil achter de ei industry. Zet je eigen maag niet voorop van die kleine onschuldige kuikentjes. De mannelijke kuikentjes worden namelijk in de grinder gestopt. Waarom moeten dieren pijn lijden ten behoeve van de mens, dit klopt pertinent gewoon niet. Je leeft niet voor jezelf op dit aardbol, het wordt tijd dat we gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen en kiezen voor duurzame oplossingen (nee biologisch valt hier niet onder!). Biologische eieren zijn gewoon een marketing truc.

  Als je ballen hebt bekijk je onderstaand filmpje van Peta, zo niet dan moet jij met jezelf leren leven, waar ik de meeste moeite mee heb is op welke massa jullie eieren eten, niet 1-2 per week, nee dozen per week. Mijn maag draait zich om.

  https://www.peta.org/issues/animals-used-for-food/factory-farming/chickens/egg-industry/

  • Sofie
   april 2, 2019 / 17:01

   Bah. Prima dat jij een standpunt hebt maar kom op, val anderen daar niet op zo’n manier mee lastig… Nogal passief-agressief bericht met een mening waar níemand om gevraagd heeft.