VLOG: What I eat in a day (vlogstyle)

Zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik een grote liefde voor eten. Lekker eten. In mijn vlogs zie je normaal gesproken veel eten voorbij komen, waardoor mensen soms afvragen of ik ooit weleens iets anders doe. Maar dat valt eigenlijk best wel mee. Afgelopen woensdag filmde ik alles voordat ik het in mijn mond stopte (oké, een keer deed ik het stiekem, maar ik heb het achteraf wel opgebiecht!). Waarschuwing… niet kijken als je honger hebt, deze beelden zouden het hongergevoel kunnen versterken ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Djur
  maart 30, 2019 / 12:06

  Typisch weer annemerel om als excuus wel ff te laten weten dat ze ongesteld moet worden.

  Die arme arthur, die zal het waarschijnlijk net zo vaak te horen krijgen als het getal van zijn leeftijd

  • Maria
   april 1, 2019 / 21:27

   haha! Ik heb ook medelijden met hem :)

 2. elle
  maart 30, 2019 / 16:47

  Ik eet elke dag wel een paar lepels uit de pot nutella. Doe daarna altijd nog een lepeltje uit de pindakaas pot (met stukjes noot), dan proeft het daarna net alsof je een snickers reep hebt gegeten! Echt super jammie!!

 3. Ramina
  maart 30, 2019 / 19:08

  oh oh, je kunt niet eens koken.

 4. Jolin
  maart 31, 2019 / 10:52

  Leuke vlog!

  Erg leuk dat je alles laat zien (of achteraf opbiecht ?), met wat Nutella kun je dus ook strak in je vel zitten heb ik ervan geleerd, haha!

  Wat ik me afvroeg eet je weleens brood? En eet je helemaal geen noten (of zaden)?

  • Annemerel
   Auteur
   april 1, 2019 / 07:56

   Ik eet soms brood, maar ik eet het niet iedere dag. Als ik brood eet moet ik er voor zorgen dat er geen sesam in zit (want daar ben ik allergisch voor) en ik kan beter niet te veel volkoren eten want mijn darmen kunnen dat niet zo goed verteren. Ik eet soms wel een klein beetje noten, maar krijg er vaak jeuk van rond mijn mond en als ik het te vaak/te veel eet krijg ik het ook benauwd, dus probeer het zoveel mogelijk te beperken.

 5. Jess
  maart 31, 2019 / 15:01

  Hahah! Op 8.20 denkt arthur echt: shut the f*ck up women!!!!!!

 6. april 3, 2019 / 14:27

  Zeg, wat een nare negatieve reacties hier allemaal weer. Hebben jullie echt niets beters te doen met je leven jongens? Het is toch je eigen keus om Annemerel haar blog te bezoeken? Kun je ook níet doen, als je er zo zuur van wordt ;-)
  @An: leuke vlog weer! Heb het recept dat je ’s avonds maakte opgeschreven en ga het ook een keer maken..klinkt erg lekker :-)