VLOG: Chocoladesoesjes in een ijsbad

Mijn stijve hamstring neemt de vlog over, althans, zo lijkt het. Ik kwakkel al bijna een maand met een pijnlijk rechterbeen en besluit deze week echt voor een oplossing te gaan. Dat betekent: geen intensieve trainingen, veel fysiobehandelingen en… IJSBADEN. Niemand zei ooit dat het makkelijk zou worden.

Verder ga ik naar een evenement van Tommy Hilfiger ter gelegenheid van de nieuwe Tommy Sport collectie en voel ik me voor het eerst een ‘gelukte’ fitfluencer samen met Francien (normaal gesproken staan wij altijd in de hoek te miepen omdat we de oefeningen niet aankunnen) en Roos maakt ook een cameo in de vlog.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Naomi
  maart 25, 2019 / 11:45

  Leuke bikini! Waar is die van? :)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 26, 2019 / 08:32

   Maison Scotch, dankjewel!

 2. Jolin
  maart 25, 2019 / 12:29

  Haha die soesjes! ?

 3. maart 26, 2019 / 10:33

  Wauw, ik vind je dapper hoor.. ik dacht gisteren, ik doe mijn voet (met peesontsteking) ook in een ijsbad – geinspireerd door jou! – en ik vond het toch een kwartier lang best heel koud ;p Maar als het helpt is het inderdaad zeker de moeite waard! Wie raadde jou die ijsbaden aan? Ik kon er online niet heel veel info over vinden…wel benieuwd. En het klinkt wel logisch; betere doorbloeding > sneller herstel. En hoe vaak is het verstandig om dit te doen?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 26, 2019 / 13:41

   Aaah vervelend peesontsteking in je voet! Mijn fysio raadde het me aan, ik mag iedere dag een kwartier. Hij is zelf tegen cryo behandelingen, of behandelingen met icepacks omdat die niet de hele spier aan zouden pakken, vandaar ijsbad. Meer weet ik ook niet…