VLOG: Niet alweer! #303

Dit gebeurt me nu al voor de zoveelste keer deze maand en I’m not amused. Ik weet gelukkig wel waar het aan ligt. I need a chill pill.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  oktober 31, 2017 / 17:42

  Vervelend zeg dat die migraine er weer was.. en nu tot New York dan maar even goed rustig aan doen.

 2. oktober 31, 2017 / 20:55

  Vervelend dat je nu regelmatig last hebt van migraine. Zorg goed voor jezelf! X

 3. Cees
  november 1, 2017 / 10:27

  Hé lieve Annemerel,
  Ik volg je al een paar jaar en ik stap nu uit de anonimiteit om je een tip te geven :)
  Is de migraine begonnen na je abseilavontuur? Dan kan het zijn dat de hoofdpijn/misselijkheid komt vanuit je nek. Als je nek vast zit, veroorzaakt dat hoofdpijn (duh, logisch) maar hoe hoger in je nek hoe meer kans op misselijkheid en migraineachtige hoofdpijn.
  Ik heb niet abgeseilt maar heb soortgelijke klachten een tijdje geleden gehad. Kreeg al betablokkers van de huisarts, maar ben toen zelf naar de fysio gegaan. Na een paar behandelingen veel verlichting!
  Dus denk bij hoofdpijn en misselijkheid ook aan je nek/schouders. All is connected!
  Wat bij mij verlichting geeft is een sjaal en zo’n hot-coldpack erin gerold en gerichte oefeningen.
  Succes!

  • Annemerel
   Auteur
   november 1, 2017 / 11:21

   HI Cees, bedankt voor je bericht. De pijn komt inderdaad vanuit mijn nek en schouders, helaas is het niet begonnen met het abseilen (maar dit heeft het zeker verergert!). Als ik gespannen ben, verkeerd slaap of krachttraining doe gaat het ook ‘verkeerd zitten in mijn nek’. Fysio tapet mijn schouders regelmatig om mezelf er aan te herinneren niet te veel met opgetrokken schouders te zitten als ik stress heb. Betablokkers heb ik als veertienjarige ook voorgeschreven gekregen (had er toen al last van), die heb ik toen niet geslikt, maar medicijnen die ik nu heb werken wel goed. Alleen jammer dat je het uiteindelijke probleem daar niet mee aanpakt.