VLOG: Laat je stem horen #29

Ik word al maanden een beetje misselijk bij de meeste nieuwsberichten afkomstig uit de Verenigde Staten maar afgelopen dagen bereikte dit wel even een hoogtepunt. Of beter gezegd, dieptepunt. Althans, ik hoop dat dit het dieptepunt is, want inmiddels kan ik me heel goed voorstellen dat het alleen maar erger wordt. Op dit soort momenten voel ik me zo machteloos, want wat kun je doen? Naar de stembus gaan op 15 maart in Nederland en er voor zorgen dat zoiets in Nederland niet gebeurt. Natuurlijk weet ik ook wel dat een premier in Nederland een stuk minder invloed heeft dan de president van de Verenigde Staten. Maar toch. Goed, dat waren zomaar wat overdenkingen die ik gistermiddag in de auto had. Wat ik verder uitspookte zie je in mijn vlog.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

  • Annemerel
   Auteur
   januari 31, 2017 / 10:59

   Ja ik las het, afschuwelijk idee.

   • Liset
    januari 31, 2017 / 11:26

    Ik vind het heel naar! Hopelijk weten ze het snel op te lossen, zodat je veilig je stem kunt uitbrengen..Want stemmen ga ik sowieso: zo belangrijk (en er is toch niet voor niets zo hard gevochten om vrouwenstemrecht te krijgen).

 1. Catelijne
  januari 30, 2017 / 19:52

  Zo mooi je zwarte kanten jurkje! En je bent prachtig, ook met shampoo in je haar hoor ;)
  Goed dat je oproept om te stemmen. Ben ik ook van plan!

 2. januari 30, 2017 / 23:24

  Je video heeft me weer wat opgevrolijkt. Ik zit er echt even doorheen en jou vlogs en blogs van anderen vrolijken mij altijd weer wat op.

 3. Mieke
  januari 31, 2017 / 08:52

  Heel goed je oproep tot stemmen! Zie ook het initiatief van ‘de stembus 2017’, juist om jongeren naar de stembus te krijgen. Onze stem is zo belangrijk! Ik hoop dat je hier de komende weken nog wat vaker aandacht aan zal schenken, want juist bloggers, vloggers etc bereiken jongeren.

  • vera
   januari 31, 2017 / 12:38

   Ja inderdaad! Het is echt belangrijk dat er zo breed mogelijk aandacht aan geschonken wordt en zoveel mogelijk mensen (jongeren) gaan stemmen dit jaar

 4. Ilse
  januari 31, 2017 / 12:52

  Ik vond je haar niet eens zo raar staan.
  En goed dat je oproept om te stemmen!

 5. Tamara
  februari 1, 2017 / 15:14

  Thanks voor je oproep tot stemmen op een een partij waar je over nagedacht hebt! Partijprogramma’s kun je gewoon vinden op de websites.

  En ik ben ook geobsedeerd, vorige week keek ik heel de dag youtubefilmpjes en kwam er niks uit mijn handen. Ik ben nu aan het afkicken, want ik kon alleen nog maar denken aan Trump en analyses en wat anderen er over zeiden. Niet zo goed voor m’n studie ;)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 1, 2017 / 15:46

   Het is bizar hoe het je in zijn greep houdt he? Aan de ene kant heel belangrijk dat je je met dit soort zaken bezighoudt, maar honderd dezelfde verhalen over het onderwerp lezen heeft niet heel veel zin natuurlijk.