VLOG: Blehhh #279

Gisterochtend ging het vloggen niet zo van een leiendakje. Iedere keer als ik mijn camera pakte en wat zei dacht ik BLLEEHHH. Heb je weleens. Zullen vast ook mensen zijn die mijn vlogs kijken en bij alles dat ik zeg denken BLEHHHH (als dat trouwens echt zo is, stop dan alsjeblieft met kijken, word je vast niet gelukkiger van). Maar goed, zo’n ochtend had ik dus. En het pietjepruimenweer maakte het er niet echt beter op.

Delen:

3 Reacties

 1. oktober 7, 2017 / 20:15

  De zwarte bonenburger van Burgerz is in ieder geval erg lekker, beetje pittig (niet te pittig), maar dat vond ik wel lekker. Hun uienringen zijn ook erg lekker, maar dan kan je echt niet meer aan jezelf verantwoorden dat het gezond is.
  Heel herkenbaar ook dat als je een tijdje niet loopt, het steeds moeilijker is om je te motiveren. Ik blijf met mezelf in strijd of ik nou 2 of 3 x in de week moet lopen, wat in de praktijk neer komt op of 3x in de week of 1x in de week of minder. Ik voel me natuurlijk veel beter bij 3x in de week, maar daar kan ik mezelf op een avond na een dag werk en eindelijk de kinderen op bed soms moeilijk van overtuigen. Maar daar ga ik natuurlijk nooooit meer last van hebben als ik je boek gelezen heb ?

 2. oktober 9, 2017 / 14:25

  Ik vond het toch een gezellige vlog hoor! :)

 3. Ilse
  oktober 9, 2017 / 18:31

  Ik vond de vlog weer erg leuk, dat blehh gevoel komt mij niet bekend voor bij je vlogs.