VLOG: Dat was een dixi / Berlin Marathon Vlog#267

Het meest onsamenhangende marathonverhaal uit mijn vlog-geschiedenis, maar ik heb mijn best gedaan er toch nog iets van te maken. Morgen om 12.00u mijn 2397 woorden tellende race report waarin ik alles tot in het kleinste detail toelicht. Dus mocht je niets van mijn vlog snappen, dan raad ik je aan om die blog te lezen als naslagwerk ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Michelle
  september 25, 2017 / 23:38

  Ik vind dat je echt onwijs trots op jezelf mag zijn! Vooral dat je alsnog bent doorgelopen terwijl je lichaam wilde wandelen. Ik hoop dat je in de komende weken uit kunt vinden wat er aan de hand is met je buik en een goede oplossing vindt voor NY. Je moet deze maar zien als de generale repetitie voor de NY marathon :) Slechte generale betekent een top voorstelling..alhoewel je dit natuurlijk niet eens slecht kunt noemen want het is nog steeds een top resultaat.

 2. Joyce
  september 26, 2017 / 05:32

  Ik kon het prima volgen hoor. Hartstikke leuke vlog. Een marathon is voor een groot deel mentaal zoals je zelf ook wel weet (je hebt er meer gelopen dan ik). In je vlog lijk je zenuwachtiger en negatiever dan voor zo ver ik me kan herinneren voor je meeste andere marathons. Denk je dat het daar misschien ook mee te maken heeft? Hoe dan ook heb je een fantastische tijd gelopen. Fijn om te zien dat je er zelf ook steeds meer tevreden mee bent. Leuk overigens om je nog even gezien te hebben bij de ontbijtloop (ik vergeet mezelf steeds voor te stellen met m’n naam maar ik was degene die niet mee heeft gelopen met de ontbijtloop).

 3. Ilse
  september 26, 2017 / 21:09

  Ik vond je vlog nog prima te volgen en een hele goede presentatie ondanks je darmen en je benen!

 4. Thijs
  september 27, 2017 / 18:58

  Nette tijd gezien je twijfels vooraf! En je tijden staan er nu wel op!

 5. september 28, 2017 / 22:09

  Wauw veel respect hoor, knap gelopen Annemerel! En ik vond het toch een leuke vlog hoor, niet veel van dat onaansamenhangende gemerkt! X