VLOG: Acné Peeling #26

Ik reed gisteren naar Hilversum voor een peeling bij de Velthuiskliniek. Ik krijg deze peelings al bijna drie jaar en ben erg blij met het resultaat, tijd om het een keer te filmen dus. Verder ging ik voor het eerst naar de atletiekbaan en had ik weer een klein faalmoment in de keuken.

Liefs,
Annemerel

(dit is trouwens op geen enkele manier gesponsord, ik heb gewoon betaald en krijg ook niet betaald om de behandeling te promoten)

Delen:

5 Reacties

 1. Cindy
  januari 27, 2017 / 20:18

  Peelings zijn fijn, krijg ze ook al een 3 a 4-tal jaren. Ben doorverwezen door mijn dermatoloog, naar de huidtherapeute, heb een huidaandoening die ook af en toe ontstekingen in mijn gezicht veroorzaakte.
  Het fijne van de doorverwijzing is dat ik het vergoed krijg van mijn ziektekostenverzekering.
  Maar ook zonder die vergoeding zou ik het laten doen. Doe ze nu nog ca 3 keer per jaar. En mijn huid is er zo ontzettend van opgeknapt. Had ook altijd van die hele grove poriën. Dit, en het feit dat ik na 33 jaar roken ben gestopt, maakt dat ik nu tevreden ben met mijn huid.
  Geen idee welke zuren ze precies gebruikt, maar ik vervel altijd na een paar dagen. Niet heel erg, daarna is mijn huid super mooi.

  Maar wellicht wel goed voor je lezers om te weten dat je onder bepaalde voorwaarden, afhankelijk ook van je verzekering, vergoeding krijgt.

 2. Eline
  januari 27, 2017 / 20:47

  Leuk dat je de peeling ook hebt gefilmd!
  Ik ga ook naar een huidtherapeute, maar dan bij de Mauritskliniek en die hebben ook een vestiging in Den Haag. Dus mocht je iets dichterbij zoeken, dan is dat wellicht een optie. Ik ben er echt super tevreden over!

 3. Ilse
  januari 28, 2017 / 23:04

  Nog nooit een peeling gehad maar wel interessant om te zien

 4. Merel
  februari 7, 2017 / 10:31

  Hoi, ik ben 25 jaar en heb ook al jaren last van een onregelmatige huid met littekens, roodheid, en acne.
  ik gebruik sinds een aantal maanden vitamine A zuur/retinol creme, en het heeft direct effect gehad. De littekens zijn minder diep, roodheid is weggetrokken, en ik heb nauwelijks nog acne.
  Ik raad het iedereen aan nu, vooral omdat ik weet hoe vervelend een slechte huid kan zijn.

  Groetjes

  • Annemerel
   Auteur
   februari 7, 2017 / 19:16

   Thanks voor de tip! Heb ook vitamine A gebruikt maar kan m eigenlijk niet meer herinneren of het nu echt effect had. Ga er weer eens naar kijken.