VLOG: Het goede voorbeeld #215

Gisteren deed ik eindelijk – na vijf maanden – weer eens een tempotraining. Dat was best zwaar, maar ik voelde me hierna meteen sterker (en moe ook wel een beetje). Verder had ik een afspraak bij mijn uitgever in Amsterdam en deed ik een Bra Fitting bij Nike. Ik was al maanden niet in Amsterdam geweest en was een klein beetje vergeten dat je beter niet de grachten op kunt gaan met je auto…

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  augustus 5, 2017 / 00:54

  Wat een mooie sport beha’s, die ga ik onthouden als ik een nieuwe nodig heb! En nu heb ik rond 1 uur s nachts zin in risotto, oeps!

 2. Sofie
  augustus 5, 2017 / 16:45

  Toen ik m’n rijbewijs net een jaartje had ben ik ook ooit terecht gekomen op de grachten. Was even iets anders dan wat ik normaal reed, haha!

  Ik vind t jammer dat Nike bh’s niet bij de goede hardloopzaken (in de winkel) verkocht worden. Ik wil dat er voor de zekerheid even iemand mee kijkt of die goed zit. Hierdoor koop ik dus eigenlijk geen bh’s van Nike terwijl ze er echt geweldig uit zien!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 5, 2017 / 18:10

   Snap ik! Ik weet niet waar je woont, maar je zou natuurlijk ook naar een Nike winkel kunnen gaan. In Amsterdam in de Kalverstraat zit een grote, er zat er een in Rotterdam (weet niet of dat nog zo is) en in Utrecht opent er binnenkort eentje in Hoog Catharijne. Verder heb je bij grote Bijenkorf filialen (in ieder geval Den Haag en Amsterdam) shop in shops van Nike en daar staan ook professionals die je kunnen helpen.

 3. Sofie
  augustus 5, 2017 / 18:24

  ^ ah! Dat wist ik niet. Ik ben wel eens in Amsterdam geweest, maar nooit echt pashokjes ect. gezien (ook niet naar opzoek toen). Dus dacht eigenlijk dat Nike gewoon die service niet had. Dan ga ik zeker binnenkort het daar eens proberen. Dankje voor je reactie. =)