VLOG: Wat zit er nu weer op mijn voorhoofd? #211

Ik word wakker met een mijnenveld op mijn voorhoofd. OK. Beetje overdreven, maar op de beelden in mijn vlog lijkt het nog beter dan het daadwerkelijk is. Waar het vandaan komt? Ik weet niet eens of het acné of uitslag is, ik weet alleen dat het op het moment van schrijven (een dag later) nog steeds zit. En het jeukt (dus waarschijnlijk geen acné, maar het kan ook jeuken omdat ik er acné spul op gedaan heb en het nu aan het ‘werken’ is). Anyhow, komt wel weer goed.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Silja
  juli 31, 2017 / 17:31

  Ik kom ook net terug uit Italië. En het was bij mij ook een onwijs mijnenveld? Hangt daar in de lucht denk ik? Had er tijdens mijn vakantie gewoon 0. Heel raar…

  • Annemerel
   Auteur
   juli 31, 2017 / 20:02

   Hmmmmm zou het dan toch daar mee te maken hebben? Ik heb normaal gesproken geen onzuiverheden op mijn voorhoofd dus vond het extra vreemd. Verder wel een fijne vakantie gehad?

 2. Jessie
  augustus 1, 2017 / 08:02

  Jaaa weer een leuke vlog. Kijk er altijd naar uit dat er weer een online staat!

  Mag ik je een running question stellen? Ik ben aan het trainen voor de halve marathon in Eindhoven op 8 oktober. Het gaat goed en ik heb gisteren voor het eerst 14 km gelopen in mijn training. Echter merkte in na een paar minuten thuis zijn dat ik een soort van hongerklopgevoel kreeg en een beetje ging trillen, de brandstof was dus duidelijk op. Er moeten nog ruim 7 km bij, dus nu wil ik onderweg iets van sportsnoepjes meenemen om dit gevoel te voorkomen. Wat raadt jij aan om te gebruiken, waar kun je dat spul het beste kopen en wanneer kan ik het beste zo’n snoepje/gel nemen?
  Alvast heel erg bedankt!

 3. Ilse
  augustus 2, 2017 / 00:55

  Vervelend van die bultjes.. Niet ergens allergisch voor ofzo? Jammer dat die challenge van jou en Felix niet gevlogd is.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 2, 2017 / 10:16

   Ja ik vond het ook jammer dat niemand op het geniale idee kwam om ons ook even te filmen!