VLOG: 1,5 meter dat is iets tussen jou en mij ♥️

Gisterochtend stonden Tuur en ik al om kwart voor zeven op, zodat we voor de grote drukte konden gaan hardlopen. Het was relatief rustig in het park, maar toch lukte het ons soms niet om anderhalve meter afstand te houden. Omdat de tegenliggers op het midden van het pad liepen bijvoorbeeld, of dat ze in zo’n grote groep fietsten/wandelden/hard liepen dat ik er niet langs kon. In de berm wachten was de enige oplossing (en dat deed ik dan ook wel).

Het stomme was, al deze mensen zagen er zo vriendelijk uit dat ik ze er eigenlijk niet op aan durfde te spreken. Ze groetten me allemaal vriendelijk, terwijl ik de gevaarlijkste capriolen uithaalde om ze te ontwijken. Daarom bedacht ik samen met Tuur en mijn vader een oplossing voor mijn volgende hardlooprondje.

Ik heb het trouwens vanmorgen nog niet in actie laten komen. Ik heb de wekker nog maar een uur vroeger gezet en stond al om half zeven buiten, toen hadden we dus wel alle ruimte!

Liefs,

Annemerel

Share:

4 Comments

 1. Ingrid
  maart 22, 2020 / 17:03

  Hoi wat een briljant idee om dat op een shirt te drukken!
  Hoop dat je ze op de markt kuunen brengen ik zou er graag 1 bestellen.
  Zie uit naar jullie nieuwe vlog!

 2. Andrea
  maart 22, 2020 / 19:05

  Zo fijn om jullie vlog te zien ❤️

 3. Anne
  maart 23, 2020 / 08:24

  Het principe van zwart-wit printen is dat het witte deel geen inkt heeft. Dus zwart-wit op een zwart shirt proberen te strijken heeft niet zoveel zin vrees ik ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 23, 2020 / 09:23

   Haha ja, daar was ik ook al achter… alleen toen deed geel het ook niet. Het probleem was dat ik transferpapier had voor witte oppervlakken en niet voor donkere ;-)