VLOG: Jet’s kledingverbod in de slaapkamer #09

Ik ben weer terug in Nederland! Gisteren had ik meteen een hele leuke dag, ik was namelijk uitgenodigd voor de lunch ter ere van het nieuwe boek van Jet van Nieuwkerk. Daarnaast heb ik weer wat geshopt en ik heb jullie advies nodig over een bepaalde aankoop.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. K.
  januari 10, 2017 / 20:12

  Ik heb minimaal vijf kledingstukken (waaronder, jawel, een winterjas!) in mijn kast hangen die ik zo fijn en leuk vond dat ik ze ook in een andere kleur wilde hebben (of omdat ik simpelweg niet kon kiezen of omdat er 50% korting op het betreffende kledingstuk zat, waardoor ik dacht ‘dan kun je net zo goed allebei de kleuren kopen!’ Ja, zo werkt mijn brein…). Ik vind er dan ook niets geks aan om een kledingstuk ‘dubbel’ te hebben en zou de jas zeker houden. Daarbij is donkerblauw altijd goed en is het fijn om af te kunnen wisselen toch?!

  Ik ben trouwens tijdens het studeren (shame. on. me.) op je blog beland en heb al je wintersportvlogs bekeken om alvast in de stemming te komen, dus wat mij betreft kunnen je vlogs van aankomende week niet snel genoeg online komen. Ik heb afgelopen maand mijn eerste eigen ski’s + schoenen gekocht en kan niet wachten ze uit te testen in echte sneeuw (was ongeduldig dus ben al 2x naar Snowworld geweest haha) Eind januari ga ik een paar daagjes en dan ga ik in april nog een keer om het seizoen af te sluiten met de Dutchweek. Zin in :)

 2. januari 11, 2017 / 07:09

  Dat zijn inderdaad kleding dilemma’s! Ik zou de rode trui van laatst zeker houden (toch :P) omdat ik het zelf ook zo graag wil, en dan misschien deze trui ook houden. Maar dan nog even doorzoeken naar een andere blauwe jas.. Ik heb zelf ook meerdere jassen maar wel verschillende modellen, en dat vind ik wel zo leuk voor de afwisseling :)

 3. Ilse
  januari 11, 2017 / 11:28

  Ik benieuwd of we je terugzien in rtl boulevard. En Jet is ook zo leuk! En die jas gewoon houden want het is een mooi model en allebei de kleuren zijn echt tof!

 4. januari 11, 2017 / 20:52

  Haha, ik moest twee keer zo hard lachen om je vlog. 1. Toen je dat snoep weggooide (toen dacht ik al meteen: “Zou ze dat later nog uit de vuilnisbak gaan vissen?” Niet dus, maar wel bijna.. 2. Dat stukje waarin je over het interview met Boulevard vertelt. Blijf vooral op deze manier vloggen, je bent zo lekker jezelf!