VIDEO: What’s on my iPhone

Het lukt me helaas niet om vandaag mijn vlog online te krijgen (veel te veel leuke dingen op het programma), maar ik laat jullie niet helemaal zonder video achter. Ik heb afgelopen week een ‘Whats on my iPhone’ video opgenomen. Met mijn favoriete apps en dé app waarmee ik (heel soms) puistjes wegwerk op foto’s. Geef jullie meteen een kleine cursus, haha. Hoop dat jullie het een leuke video vinden en ben heel benieuwd wat we op jouw iPhone (of andere smartphone) kunnen vinden.

Liefs,
Annemerel

P.S. Morgen komen er twee vlogs online. En ik heb vandaag een hele goede reden waarom mijn video niet online kan en die reden zien jullie morgen! Dus rooster maar alvast twintig minuten in ;-).

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    februari 19, 2017 / 21:59

    Ik zou helemaal gek worden van jouw telefoon met die grote hoeveelheid apps en foto’s. En die verschillende weer-dingen en met wat je moet updaten en je mails, haha. Maar wel leuk om eens te zien wat je in je telefoon hebt.