VIDEO: Weekly Vlog: 16


Afgelopen week mocht ik weer eens een bezoekje brengen aan de tandarts, dit keer om twee gaatjes te laten vullen. Ik maak echt geen grapje als ik zeg dat ik mijn tandarts vaker zie dan mijn beste vriendinnen. Ik snoep te veel. Of oh nee, ik eet gewoon teveel fruit, dat is misschien nog wel slechter voor je tanden (en is een iets gezonder excuus). Anyway, zoals jullie kunnen zien heb ik mijn camera mee naar binnen genomen met de tandarts.

Waar ik mijn camera afgelopen week nog meer mee naartoe genomen heb? Naar de puinduinen (niet de klimduin zoals ik in de video zeg) in Kijkduin, om te trainen voor mijn eerste trail later deze week. Oh en naar Naarden, waar ik was voor een opdracht en waar ik ook nog even lekker geluncht en gewandeld heb.

Komende week wordt weer een week die ik niet geheel in Nederland door zal brengen. Gemengde gevoelens over mijn tripje naar de Alpen dat halverwege deze week gepland staat. Aan de ene kant natuurlijk heel veel zin in, maar aan de andere kant… vraag me niet hoe ik die 24 kilometer met 1500 hoogtemeters ga lopen, wandelen, kruipen… To be continued!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Lisa
  mei 30, 2016 / 17:15

  Zag ‘m vanochtend al op Youtube! Superleuk gedaan en nu kijk ik iedere keer uit naar je video’s! Leukleuk!

 2. marly
  mei 30, 2016 / 17:46

  Leuke vlog! Naar mijn mening merk je heel goed dat je er meer moeite in steekt, super leuk om te zien hoe ze steeds beter worden!

 3. Lisa
  mei 30, 2016 / 18:22

  Leuke vlog! Veel levendiger!

 4. Heleen
  mei 30, 2016 / 18:35

  Ja, hele leuke vlog! Leuk om naar te kijken, goede lengte ook :D

 5. Danique
  mei 30, 2016 / 18:53

  Hele leuke vlog! Veel succes aankomende week :)
  Waarom vlogt/blogt Roos eigenlijk de laatste tijd niet meer?

 6. Esmee
  mei 30, 2016 / 20:33

  Leuk dat je de camera gewoon mee neemt naar de tandarts! Je kan duidelijk zien dat je de laatste tijd meer tijd en moeite steekt in het maken van vlogs en het bewerken, keep up the good work!

 7. mei 30, 2016 / 21:39

  Leuke, enthousiaste vlog deze week! Jij hebt echt een enthousiaste tandarts haha!
  Fijn dat de reacties ook zo positief zijn, maakt het vast nog leuker om te blijven vloggen. Ik hou wel van je video’s. Lekker afwisselend ook deze week, leuk :)

 8. Miny
  mei 30, 2016 / 21:55

  Jaaaah Roosmarijn! Ik dacht al waar is ze? Ik mis je gezellige vlogs!

 9. Ilse
  mei 30, 2016 / 22:26

  Leuke vlog, je ziet er echt verbetering in.

 10. mei 31, 2016 / 11:10

  De tandarts hier zou nogal lachen als ik met mijn camera in de stoel ging liggen, haha. Maar jouw tandarts ziet er wel wat leuker en spontaner uit dan de mijne :-) Mooi weertje op donderdag!

 11. Celine
  mei 31, 2016 / 13:33

  Ik vind het echt leuk om te zien dat je vlogs zo verbeteren!! Dat er in deze vlog zo veel beelden zitten van wat je doet maakt het echt van hoger niveau! Keep up the good work: really like it!

 12. Mams kim
  mei 31, 2016 / 14:50

  Leuk annemerel heb gezellig onder genot van een kopje thee zitten kijken…thanks!!! En succes volgende week lady!!

 13. Evita
  juni 7, 2016 / 14:16

  Wat een Leuke vlog! Waar heb jij die Tommy Hilfiger trui gekocht? Hij is namelijk echt super leuk!