SNAPSHOT DIARY: 30/5

 photo Recently Updated225.jpg


 photo Desktop2680.jpg

Goedemorgen, veel te vroeg. Oh nee het is al acht uur! Maar het voelt als veel te vroeg. Enige remedie is om gewoon op te staan, want van in bed liggen word je niet levendiger. Ik spreek uit ervaring.

Geen ingrediënten voor een een açaí bowl meer in huis. Dan maar rijstwafels met avocado en straks even naar de supermarkt, kan ik mijn açai bowl als lunch eten.

 photo Desktop2681.jpg

So little time so much to do. Bloggen, mails en BOODSCHAPPEN want ik begin nu toch wel honger te krijgen.

OK. Klaar om boodschappen te doen. Moet vandaag niet alleen boodschappen doen voor thuis, maar ook voor onderweg, woensdag zit ik namelijk weer zo’n tien uur in de auto. Als het meezit dan, als het een beetje tegenzit kun je er gerust twee a drie bijtellen. Laten we hopen dat ik geluk heb. Tien uur is namelijk precies goed, een uurtje meer is al vervelend. Is iets psychologisch, ik weet het. Maar file-rijden vind ik nog vermoeiender dan het lopen van een marathon.

 photo Desktop2682.jpg

Boodschappen in the pocket, of in de AH-tas in dit geval.

Tijd om die verdroogde bloemen in de prullenbak te gooien. Dit is trouwens ook een manier om je bloemen neer te zetten, bij gebrek aan een vaas zeg maar ;-).

 photo Desktop2683.jpg

Açaí bowl gemaakt in een plastic meeneem bakje. Moet namelijk de deur weer uit, richting Naarden. Net als donderdag spendeer ik vandaag in de studio van Sky Radio om iets op te nemen. Ik heb gehoord dat 6 juli de releasedatum is, ik hoop dat ik al eerder iets mag zeggen want ik ben erg slecht in mijn mond houden.

Flashforward naar de studio. Tussen de opnames door drink ik water en espresso, de perfecte combinatie om me lekker wakker en opgewekt te houden. Alhoewel, dat laatste kost me sowieso weinig moeite.

 photo Desktop2684.jpg

IT’S A WRAP! Ik kijk heel vrolijk en het is natuurlijk altijd leuk als je iets afrond, maar stiekem vond ik dit wel zo leuk dat ik het best jammer vind dat ik er voor nu klaar mee ben.

Home sweet home. Dwars door de spits naar huis rijden was misschien niet het beste idee voor een file-hater zoals ik. Maar hé made it. Salade gemaakt voor mezelf en de vlog van Casey kijken. Vond zijn vlogs vanuit Amsterdam ontzettend gaaf om te zien, maar New York blijft ook altijd goed.

 photo Desktop2685.jpg

Oeps, niet iedereen begreep het sarcasme waar ik mijn blog van gisteren mee geschreven had. Ik wil helemaal geen PA joh. Of nou ja, best handig natuurlijk iemand die alle K-klusjes voor je oplost en je af en toe op het rechte pad houdt, maar ik besef heel goed dat ik dat gewoon zelf een beetje meer moet doen. Ik hoopte gewoon dat sommige punten herkenbaar zouden zijn en dat jullie er om konden lachen, ik vind lachen om mijn eigen stommiteiten namelijk best gezond. Ik kan ook wel een blog schrijven over al mijn positieve eigenschappen, maar dat lijkt me een stuk minder grappig eigenlijk (en wordt natuurlijk ook maar een heel kort lijstje, ha ha ha…)

Gelukkig trouwens ook heel veel leuke reacties! Dankjewel! De meeste van jullie sloegen de spijker precies op zijn kop!

Wow wat is het donker buiten! Het is pas half acht maar het lijkt wel alsof de zon al is onder gegaan. Het slechte weer komt dan ook eindelijk onze kant op. Tijd voor… geurkaarsen! Vind ik stiekem toch ook wel heel gezellig. En lekker ruiken. Als ik ze maar niet noodgedwongen iedere avond in de lente/zomer hoef aan te steken (als in: als het maar niet iedere dag dit pokkenweer is!)

 photo Desktop2686.jpg

Half tien, nog even bezig met mijn mail en mijn blog, peace (die heb ik lang niet in een selfie gebruikt! Er was een tijd dat ik op iedere foto twee vingers in de lucht stak. What was I thinking?).

Half uurtje later, tien uur, tijd om mijn bed in te duiken met mijn boek You Are A Badass. Ik ben op tweederde van het boek, tot nu toe vind ik hem heel herkenbaar en fijn. Review staat gepland voor 12 juni, dus ik heb nog even de tijd om het uit te lezen.

Liefs
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. mei 31, 2016 / 12:07

  Jaa was een pittig weertje gister avond! Ik vind onweer en keiharde regen altijd wel wat gezelligs hebben (zolang ik gewoon lekker thuis ben dan) dus ik heb er voor deze ene avond van genoten :)

 2. mei 31, 2016 / 12:14

  Oeh wat leuk en spannend allemaal. En dat boek, daar ben ik echt mega benieuwd naar!

 3. mei 31, 2016 / 12:22

  Yes, the dustbin can be also a good vase for the flowers ;) I loved your last post btw and it makes me really laugh what you wrote.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. mei 31, 2016 / 12:22

  Yes, the dustbin can be also a good vase for the flowers ;) I loved your last post btw and it makes me really laugh what you wrote.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Martine
  mei 31, 2016 / 12:29

  Nou, je kan het ook zo zien: als de helft niet op pikt dat je het ironisch bedoelde, heb je misschien die blog niet heel scherp geschreven. Beetje heftig om je lezers aan te vallen. (Ik snap dat je doelgroep iets jonger is dan jij zelf bent, maar je bent zelf ook wel écht heel erg jong wat sommige dingen betreft. Daarom komt zo’n PA-stuk ook heel realistisch over.)

  Hoe dan ook: ik denk dat het tijd wordt voor een leuke vent, meissie. :)

  • M.
   mei 31, 2016 / 14:04

   Ik denk dat de ironie/het sarcasme er echt wel vanaf droop. Zelfs voor jongere lezeressen :D Iedereen die Annemerels blog een beetje volgt, kon echt wel het sarcasme inschatten vermoed ik (en hoop ik!).

   En die opmerkingen over een leuke vent. Tja, die komen nu echt niet vanzelf aangespoeld. Persoonlijk zou ik gek worden om steeds zo’n opmerkingen te moeten lezen (ook al zijn ze goed bedoeld). Precies alsof wij vrouwen niet zonder man kunnen!

   • mei 31, 2016 / 14:33

    Mee eens M! Natuurlijk is die blog niet serieus bedoeld. En die opmerking over die leuke vent slaat alles. Wat een onzin. Gewoon lekker verder schrijven Annemerel.

   • Martine
    mei 31, 2016 / 17:22

    Je hebt natuurlijk gelijk. Ik denk alleen dat het zo leuk en goed voor haar zou zijn: weg uit het ouderlijk nest en samen met je vent het leven nóg leuker maken. Lekker met hem op vakantie! De wereld rond! Annemerel kan natuurlijk makkelijk een leuke gast versieren.

    • M.
     mei 31, 2016 / 17:27

     Haha zo kan ik er nog mee akkoord gaan :D

     Het kan een meerwaarde zijn, maar alleszins geen ‘voorwaarde’.

    • mei 31, 2016 / 18:54

     Waarom maakt het hebben van een man je leven per se leuker of beter en zou Annemerel er daarom een moeten hebben? Ten eerste komt zoiets (iemand, in dit geval) nou eenmaal niet altijd zomaar aanwaaien en ten tweede betekent dat niet dat je leven meteen compleet is.

     In deze moderne tijd vind ik dit zo raar gesproken. Het komt op mij over dat Annemerel op dit moment gelukkig is met hoe haar leven is en kan ze prima haar eigen boontjes doppen (want haar stuk vond ik hilarisch, herkenbaar en duidelijk ook sarcastisch). Dus wat een gek, ongevraagd advies.

     • Martine
      juni 1, 2016 / 10:44

      Ja, is ook zo. Ik bedoelde het alleen meer omdat Annemerel duidelijk iemand is die geborgenheid zoekt. Op haar zevenentwintigste zit ze continu bij haar ouders!! Dan kan je misschien beter een volwassen relatie aan gaan en door met je leven. Op een gegeven moment moet ieder mens natuurlijk een beetje los komen van het ouderlijk huis om zich te kunnen ontwikkelen. Misschien heeft Annemerel daar wel helemaal geen man bij nodig, daar heb je echt een punt. Maar ik denk wel dat het plakken bij je ouders een volwassen relatie met iemand ook in de weg staat. (De ouders van annemerel lijken me heel lief overigens.)

  • Marieke
   mei 31, 2016 / 14:35

   pffffffffffffffffffffff

  • Anna
   mei 31, 2016 / 14:48

   Ook een beetje heftig om te zeggen dat Annemerel haar lezers aanvalt… Welk stukje bedoel je precies? Ik lees namelijk nergens iets wat ook maar een beetje op een aanval lijkt.

   • Danielle
    juni 1, 2016 / 11:10

    Ik snap wel wat ze bedoelt. Er wordt een soort van gesuggereerd dat de ‘negatieve’ lezers blijkbaar sarcasme niet snappen. Terwijl ze ergens ook bij zichzelf kan nagaan heb ik het dan wel goed geschreven? Het is niet een reactie, het zijn er aardig wat. Dan zou ik als blogger denken van misschien heb ik het niet helemaal goed geschreven.

    Ik lees haar blog ook al langer en het merendeel kan ik prima inschatten maar dit artikel niet terwijl ik toch aardig wat artikelen heb gelezen van haar….
    Daarmee bedoel ik niet dat Annemerel fout zat maar dat in dit geval de toon een beetje gemist wordt.

  • Sanne
   juni 1, 2016 / 11:54

   Martine, als je niets toe te voegen hebt, houd dan alsjeblieft gewoon je mond. Houd op met je analyses van Annemerel, we lezen haar blog, we kennen haar niet. In ieder geval niet goed genoeg om allerlei psychologische analyses op los te laten. Daarnaast vind ik het echt ongepast hoe je oordeelt over haar relatie met haar ouders en bedenkt dat ze beter kan investeren in een ‘volwassen relatie’. Serieus meid, uit welk tijdperk kom jij? Of zit je vast in een wereldje waar je als vrouw zonder man geen bestaansrecht hebt? Als er iets is wat we zouden kunnen benadrukken is dat Annemerel een succesvolle jonge onderneemster is met veel humor die haar eigen boontjes dopt. En dat dat niet helemaal strak volgens de lijntjes, hyper georganiseerd gaat maakt Annemerel waarschijnlijk ook Annemerel en haar succes. Serieus, leven en laten leven. Stop met oordelen vanachter je schermpje. Voegt. Niets. Toe.

 6. N
  mei 31, 2016 / 15:55

  Grappig, ik ben normaal best kritisch in de comments, maar om je blog van gisteren kon ik gewoon lachen. Je bent voor mij namelijk eerder een voorbeeld van hoe het wel moet qua structuur dan hoe het niet moet. Je werkt veel, eet gezond, loopt onwijs lang en snel hard, kan tien uur aan 1 stuk rijden, koopt geen tientjestroep bij de H&M.. Ik vind dat alleen maar tekenen van volwassenheid. Dat lijkt me belangrijker dan dat je 1 keer per jaar met je ouders op vakantie gaat.

  • Danielle
   juni 1, 2016 / 11:06

   Sinds wanneer is geen tientjestroep kopen bij de H&M een teken van volwassenheid? Of 10 uur achter een stuk door auto rijden? Kan ook best gevaarlijk zijn…. niet iedereen kan dat dus die zijn allemaal niet volwassen?

 7. Lisa
  mei 31, 2016 / 16:34

  Wat een negatieve mensen bestaan er allemaal op deze wereld he. Niet normaal! Meis, leef je leven en trek je niets aan van al die droeftoeters! Moeten ze je blog maar niet lezen. Ik heb me kostelijk vermaakt met je artikel van gisteren. Wilde bijna (!!) aanbieden dat je af en toe m’n vriend wel mag lenen, die past aardig in het plaatje dat je schetste haha. ;-)

 8. Nathalie
  mei 31, 2016 / 19:07

  Hey Annemerel, ik heb de afgelopen jaren zoveel verschillende bloggers en vloggers gevolgd, maar bij de meeste ben ik ook heel snel weer afgehaakt. Jou volg ik al jaren omdat je zo echt en oprecht overkomt. Je doet niet overdreven blij op camera maar bent gewoon jezelf. En wie wil er nou niet iemand om de afwas te doen? Ik hoop dat je gewoon dicht bij jezelf blijft en je niet te veel aantrekt van de negatieve reacties.

 9. mei 31, 2016 / 21:14

  Ik sluit me helemaal aan bij de bovenstaande positieve reacties!!
  Ik volg je al een paar jaar iedere dag en dat heb ik nog bij geen enkele andere blogger/vlogger vol gehouden (zelfs Garance niet;))

  Ik vind het heerlijk dat je zo eerlijk bent en ik herken me in ongelofelijk veel dingen.
  Je hebt zo’n goede band met je familie, gaat lekker met hen op vakantie en dat is ook waar ik zelf heel gelukkig van wordt. Plus ik gebruik door jou de term ‘granny’ als ik (zoals vaak) lekker niet weg ga of niet tot laat blijf, ik voel me begrepen;).

  Ik word telkens een beetje boos van binnen als ik die negatieve reacties lees, mn ogen gaan er echt van rollen. Waarom lees je dan: zoek een andere blog! En meestal lezen deze mensen je blog met zo’n andere toon, ik snap daar echt niets van: soms gewoon zelfs grappig om te zien dat mensen iets serieus nemen of interpreteren zodat ze maar iets kunnen zeggen.

  Nou, al met al wilde ik eigenlijk gewoon even zeggen dat ik je blog erg leuk vind, me heel erg kan vinden in wat je doet en vindt en ik hoop dat je alle positiviteit in je opneemt want dat verdien je!
  Xx

 10. Ilse
  mei 31, 2016 / 21:20

  Ik vond dat stukje van gisteren erg leuk!
  Toch wel nieuwsgierig naar wat je voor sky-radio hebt gedaan.