VIDEO: Dutchweekend Italia Vlog

Afgelopen week was ik samen met Marloes in Sauze D’Oulx (Italië). In Sauze D’Oulx werd namelijk Dutchweekend georganiseerd en Marloes en ik zijn door de organisatie uitgenodigd om dat mee te maken. Je begrijpt dat we niet heel lang hoefden na te denken of we op dit aanbod in wilden gaan of niet.

De vlog is een beetje anders dan je wellicht van mij gewend bent, maar ik heb hem samen met Marloes gemaakt en heb haar ook lekker veel aan het woord gelaten. Mede omdat mijn eigen stem het de afgelopen dagen een beetje af liet weten. Super irritant, maar helaas waar! Hoop dat ‘ie het snel weer gaat doen, want ben op dit moment in Saalbach, waar we natuurlijk ook weer een vlog gaan maken en dan is het natuurlijk wel leuk als ik ook wat zou kunnen zeggen ;-).

Hoop dat jullie de vlog leuk vinden & tot volgende week, vanuit Saalbach!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Rianne
  maart 21, 2016 / 19:08

  Wat een heerlijke vlog! Jij en Marlous zijn goed op elkaar ingespeeld.

 2. maart 21, 2016 / 19:13

  Het ziet er echt super gezellig en fijn uit daar in Italië/Frankrijk. Ik kan me voorstellen dat je niet lang hoefde na te denken over het voorstel om de Dutchweek mee te maken :) Veel plezier ook nu in Saalbach!

 3. Rozemarijn
  maart 21, 2016 / 21:00

  Super leuke vlog! Ik vind het juist leuk met die muziek etc en wat meer beweging, brengt wat meer sfeer! Genoten! :-)

 4. Dagmar
  maart 21, 2016 / 21:42

  Ohhhh wat een verschrikkelijke video, ben totaaaal niet jaloers :-p!! Ziet er echt mooi uit, wel vervelend van je keel/stem!

 5. Ilse
  maart 21, 2016 / 23:29

  Wat een leuke vlog en mijn vriend is ondertussen gek van mijn gezeur over wintersport.

 6. maart 25, 2016 / 15:29

  Oooh je stem haha! Ik dacht trouwens dat je overdreef met die chocolademelk maar hij is dus echt heel dik. Ik vind het juist een leuke vlog geworden hoor, laat de sfeer goed zien.