VLOG: 3200 calorieën op een dag #59

Ik liep weer een hardloopwedstrijd, at bananenpancakes met Roos en barbecuede bij mijn ouders :)

Delen:

4 Reacties

 1. lauren
  augustus 2, 2018 / 13:09

  Ben wel benieuwd wat je na je topsport project gaat doen? Blijf je zo hard trainen? een ander doel voor ogen of gewoon weer lekker “normaal” hardlopen? Kan me voorstellen dat je best wel in een gat kan vallen.
  Eerlijk gezegd kijk ik wel uit naar gewoon weer normale blogs en vlogs, maar ik heb dan ook geen fascinatie voor topsport.

 2. Naomi
  augustus 2, 2018 / 13:46

  Mag ik vragen waar je grijze/zwarte shorts van is die je in de vlog draagt? :D
  Groetjes!

  • Naomi
   augustus 20, 2018 / 16:08

   Ik vind je nooit zo interactief met je lezers en dat je deze vraag niet beantwoordt, bevestig dat beeld. Jammer want het is een gemiste kans, denk ik. Ook al heb je het druk met trainen, ik denk wel dat je hier wat bewuster mee om zou kunnen gaan om je lezers dicht bij je te houden.

 3. Marieke
  augustus 4, 2018 / 15:46

  Heerlijk. Ik vind jouw project zó gaaf!