VIDEO: Milka’s laatste stukje

Sponsored – Heb jij ze al in de supermarkt zien liggen? De Milka Alpenmelkchocoladerepen waarin het laatste stukje ontbreekt? Nee, je wordt niet afgezet door Milka, je kunt dat laatste missende stukje namelijk (gratis) naar iemand in Nederland verzenden.

Vorig jaar was dit ook al mogelijk, toen bleek dat maar liefst 70% van de Nederlanders het laatste stukje naar zichzelf had verzonden. Ja, ik begrijp het.. jij hebt voor die reep betaald dus je hebt recht op dat laatste stukje, maar het is toch veel leuker om iemand anders te verrassen met een teder gebaar? Daarom proberen we het dit jaar gewoon opnieuw. Uit onderzoek blijkt namelijk dat Nederlanders vaker ‘teder’ (liefdevol en zacht) willen zijn. Door jouw laatste stukje naar een dierbare te verzenden laat je hem of haar weten dat ze belangrijk voor je zijn.

Hoe je dat doet? Koop die Milka Alpenmelkchocoladereep waarin het laatste stukje ontbreekt in de supermarkt, ga naar www.hetlaatstestukje.nl en verstuur jouw stukje naar die persoon waarvan jij vindt dat hij of zij het verdient. Je kan er zelfs nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Laat nu alvast weten wie jouw laatste stukje krijgt, post een foto van jouw limited edtion Milka chocoladereep op Instagram, tag degene naar wie jij jouw laatste stukje stuurt en gebruik de hashtag: #hetlaatstestukje.

Ik heb mijn laatste stukje verstuurd aan Debbie van Beautyscene. Anderhalf jaar geleden bracht zij me in contact met Annelijn van Ierland en Jetske Ultée, die twee zijn inmiddels mijn huidgodinnen. Mijn huid ziet er beter uit dan in tijden en ik geloof oprecht dat ik daardoor zoveel beter in mijn vel zit. Dus dankjewel Debbie!

Voor wie is jouw laatste stukje?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Kelly
  september 28, 2015 / 17:09

  Ik wil ook de canon G7X, omdat hij zo’n handig opklapschermpje heeft! Maar tegelijkertijd ben ik bang dat ik dan continu naar het schermpje ga kijken ipv in de lens, want dat doe jij perongeluk ook heel veel! So still in doubt… hoe fijn is die???!

  en ik ga snel naar de winkel rennen om een milka reep te halen, superleuk initiatief!

 2. Rieke
  september 28, 2015 / 17:37

  Cool! Milka is ook nog eens in de bonus deze week!

 3. september 28, 2015 / 17:44

  Staat je goed die Dirndl!

 4. september 28, 2015 / 18:41

  Hahaha, wat erg dat de meeste mensen dat stukje naar zichzelf stuurde!! Ik was al benieuwd wanneer het stukje met ‘de jurk’ nou kwam haha, leuk gedaan :-)!

 5. september 28, 2015 / 19:52

  Wat een leuk initiatief! Maar wat erg dat zoveel mensen dat laatste stukje naar zichzelf stuurde haha. Typisch Hollanders weer, hè.

 6. september 28, 2015 / 19:54

  Jeetje zeg, zijn wij Nederlanders echt zo gierig? Voor één stukje chocolade? Ik vroeg me trouwens steeds af waar die jurk bleef, aangezien je daar al eerder over vertelde. Ik vind dat je het hele filmpje in die jurk had moeten maken, haha! Staat je goed trouwens.

 7. september 28, 2015 / 22:23

  Ouch 70% van de Nederlanders stuurde het laatste stukje naar zichzelf…

  Die jurk staat je super leuk! Ik zou de reep aan mijn moeder geven en dan toch het laatste stukje naar mij zelf sturen ;-)

 8. fatma
  september 29, 2015 / 11:26

  hee annemerel, volgens mij werkt de link niet helemaal! x