DIARY: 194

 photo Recently Updated91.jpg

Maandag
Het is de week voor de marathon en dat is één van mijn minst favoriete periodes. Kijk, vorig jaar en het jaar daarvoor zat ik in New York.. dat was natuurlijk heel erg leuk. Maar dit keer zit ik gewoon in Nederland en moet ik me focussen op werk, terwijl ik met mijn hoofd alleen maar bij die marathon zit. Gelukkig staat er maandag iets leuks op het programma, een shoot van L’Oréal. Ik word samen met een aantal andere bloggers volledig in de watten gelegd, als in… we krijgen prinsessenjurken aan, onze haren gaan in de krul en ons hoofd krijgt een dikke laag plamuur. Heerlijk! Na de shoot sprint ik naar Den Haag Centraal en haal ik een pasta bij Julia’s voordat ik weer terug in de trein naar Den Haag spring.

Dinsdag
Ook dinsdag zit ik in Amsterdam, dit keer ga ik met de auto en dat was geen goed idee.. of nou ja, OV zou helemaal niet fijn geweest zijn (ik had op de terugweg nogal veel spullen mee te sjouwen en het regende), maar de hoeveelheid agressie die ik op de grachten en op de Overtoom gehad heb was niet goed voor mijn bloeddruk. Wat ik nog meer gedaan heb dinsdag? Ik heb 8 kilometer hardgelopen, had een afspraak bij een PR bureau en had ’s avonds al snel een date met mijn bed. Heerlijk. En met sushi.

Woensdag
De hele woensdag lag ik in bed… ik ben er gewoon niet uitgekomen, ja om naar het toilet te gaan natuurlijk en om open te doen voor de man van Thuisbezorgd. Ik had mijn bekende taper-dip. Ik had zo’n zin om van alles te doen, maar ik moest me rustig houden en bleef daarom maar gewoon in bed. Niet slim, want ’s nachts werd ik dus wakker met rugpijn omdat in bed liggen mijn lichaam gewoon niet heel veel goed doet. En dat wist ik eigenlijk van te voren. Ook had ik een halve zak Doritos en een halve zak kruidnoten weggewerkt, waar mijn buik niet erg blij mee was. Lekker dat taperen Annemerel!

Donderdag
Gelukkig had ik donderdag weer wat op het programma staan waarvoor ik de deur uit moest, kon ik niet in bed blijven liggen dus. Eerst liep ik 6 kilometer, vervolgens maakte ik me in een half uur klaar om weer naar Amsterdam te gaan. Dit keer naar Women’s Health om daar een aflevering van ‘In de kleedkamer’ op te nemen (hier te bekijken!), daarna lunchen met Esmée en vervolgens weer heel snel naar Den Haag, want daar stond ook nog wel wat werk op me te wachten. Alles afronden en toen heel snel naar mijn ouders, voor het eten (pasta!) en een laatste succeswens van mijn ouders en zusje (die voor de gelegenheid ook naar mijn ouders gekomen was). Om 22.00u lag ik in bed en een half uur later was ik naar dromenland.

Vrijdag
Dat was maar goed ook, want vrijdag ging mijn wekker alweer om zeven uur. Ik hoefde pas om half twaalf in Amersfoort te zijn voor mijn trein, maar ik wilde graag ruim de tijd nemen voor de treinreis, je weet het namelijk nooit met het openbaar vervoer. Om kwart voor tien was ik al op Utrecht Centraal en had ik een kleine meet-up met mijn vader, we dronken koffie, aten een croissant, mijn vader maakte nog een paar foto’s voor mijn Instagram en toen was het toch echt tijd om weer verder te gaan. Met de trein naar Amersfoort en vervolgens nog een uur op de ICE naar Berlijn wachten.

De treinreis naar Berlijn verliep voorspoedig en eenmaal op het station in Berlijn bleek mijn hotel echt op één minuut lopen te liggen. Ik dropte mijn bagage en ging meteen naar de expo om mijn startbewijs te halen. Vervolgens vloog ik (figuurlijk dat snap je) terug naar mijn hotel om mijn startbewijs netjes weg te leggen, op naar de Hackescher Markt waar ik met Wouter (kende ik via Instagram) en Birol pasta te eten. Dat was zo gezellig dat we ook nog maar een taxi pakten richting een leuke rooftopbar. Toch iets te laat gemaakt, maar ja… wat maakt het uit!

Zaterdag
De dag voor de grote dag… Na slechts zes uur slaap ging mijn wekker. Tijd voor mijn laatste run van 4.2 kilometer.. 10% van wat ik de dag erna moest lopen. Ging best lekker. Vervolgens snel gedoucht en spullen gepakt, vervolgens naar mijn tweede hotel. Daar kon ik helaas mijn kamer nog niet in, maar dat maakte niet uit.. op naar het centrum voor vier uurtjes shoppen. Op rustig tempo, althans dat was de bedoeling. Ik kocht helemaal niets, maar zag wel heel veel mooie dingen.. Traditiegetrouw mag ik na de marathon iets moois voor mezelf kopen. In New York deed ik dat gewoon op zondag, meteen na de marathon, helaas zijn de winkels hier op zondag gesloten. Maar maandag heb ik nog net genoeg tijd om iets moois voor mezelf te kopen.

Om 14.00u ga ik terug naar het hotel, ik check in en duik mijn bed in met mijn MacBook, ik moet namelijk nog wel wat werk doen en die benen zijn toch wel vermoeider dan ik gehoopt had. Aan het eind van de middag haal ik nog een theetje bij Starbucks, maar verder doe ik helemaal niets meer. Ik eet ’s avonds netjes mijn meegebrachte pannenkoeken met jam en ga lekker vroeg slapen.

En hoe het zondag gegaan is?! Dat lezen jullie dinsdag! Ik ga mijn verhaal schrijven in de trein.. daar zit ik zes uur in, dus ik heb alle tijd om een mooi verhaal voor jullie te maken!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. Irene
  september 28, 2015 / 12:04

  ik ben zo benieuwd naar je marathonverhaal!!!

 2. september 28, 2015 / 12:17

  Ah leuk, je marathon verhalen zijn altijd fijn om te lezen :)

 3. september 28, 2015 / 12:20

  Je bent echt een inspiratiebron Annemerel en ik kijk uit naar jouw marathon verslag en natuurlijk naar het cadeautje wat je voor jezelf hebt gekocht ;-)

 4. september 28, 2015 / 12:25

  Ik ben heel benieuwd wat voor moois je dit keer voor je zelf hebt uitgezocht! ën natuurlijk naar je verhaal van morgen. Moet genieten zijn want: zonder pijntjes :)

 5. september 28, 2015 / 12:38

  Ik volg je blog nog niet zo lang, maar echt leuk om te lezen. En wat een geweldige prestatie! Geniet ervan. Ik heb je als voorbeeld gebruikt in mijn eigen blog, want je schrijft zo leuk.

 6. september 28, 2015 / 12:45

  Ik zag de foto al op Instagram, ik ben benieuwd waarmee je jezelf verwend hebt! Uiteraard ben ik ook mega benieuwd naar het race-verslag, want zo’n dik PR, dat doe je niet zomaar!

 7. september 28, 2015 / 13:09

  Dat je een PR hebt gelopen weten we nu maar ik ben HEEL benieuwd naar je verhaal :)

 8. september 28, 2015 / 13:23

  Ik ben zo benieuwd naar je verhaal van de marathon en wat je uiteindelijk hebt gekocht voor jezelf!

 9. september 28, 2015 / 13:56

  Leuk geschreven! :) Ben benieuwd wat je hebt uitgezocht!

 10. september 28, 2015 / 15:46

  Ik ben nu al nieuwsgierig naar je marathonverhaal. Dus: kom maar op!

 11. september 28, 2015 / 17:13

  ik kan niet wachten tot je verhaal! en wat heb je uiteindelijk voor jezelf gekocht…. ik zag al wat op insta voorbij komen?

 12. september 28, 2015 / 18:24

  We weten al dat je het fantastisch gedaan hebt, maar ik ben heel erg benieuwd naar je verhaal én naar het moois wat je gaat kopen!

 13. september 28, 2015 / 18:31

  Wat ’n toffe diary!! Stiekem vooral omdat Instagram verklapte hoe zondag is gegaan!

 14. september 28, 2015 / 18:50

  Heerlijke week. Ik ben nu al benieuwd naar je verslag morgen :-)!

 15. Suuz
  september 28, 2015 / 20:59

  Wat een topweek!! deze gaat de geschiedenis in! vooral de laatste dag;-)!

 16. Ilse
  september 28, 2015 / 21:42

  Heerlijke week en die laatste zo voor de marathon lijkt me inderdaad niet fijn.

 17. september 28, 2015 / 21:44

  Ik ben erg benieuwd naar je hele verslag morgen! Can’t wait!

 18. september 28, 2015 / 21:56

  Oooh zo spannend, om zo’n laatste weekje voor je marathon mee te maken. Het is dat ik de uitslag al weet, anders had ik het wel spannend gevonden ;)!

 19. joyce
  september 29, 2015 / 06:43

  Heerlijke diary weer. Ik ben zo benieuwd naar je raceverslag van vanmiddag!!