VIDEO: Mijn leven in puin (II)

Nadat ik vorige week vocht met mijn nieuwe printer en keihard faalde in het ‘op orde brengen van mijn leven’ probeerde ik het afgelopen weekend nog een keer. Dit keer met een to-do-list van een A4’tje en onder invloed van een heleboel koffie.

Of het me dit weekend wel lukte? Als je mijn blog dinsdag gelezen hebt weet je daar waarschijnlijk wel het antwoord op, maar… ook dit keer had ik weer een printer-paniek-moment (dit keer met een andere printer) en kwam er ineens een onverwachts klusje bij, het schoonmaken van mijn bebloede nieuwe Nikes.

Hoop dat jullie het weer een leuke video vinden en tot snel!

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    september 1, 2016 / 19:18

    Leuke vlog en leuk om dagen uit je ‘normale’ werkleven mee te maken.

  2. september 2, 2016 / 07:09

    Leuke vlog weer!